Home / Ενημέρωση / Η Σία Κοσιώνη «κούφανε» τους Αταίριαστους: «Ασχολείστε με τον ΣΥΡΙΖΑ; Σε λάθος εκπομπή συνδεθήκαμε»
Η Σία Κοσιώνη «κούφανε» τους Αταίριαστους: «Ασχολείστε με τον ΣΥΡΙΖΑ; Σε λάθος εκπομπή συνδεθήκαμε»
Κυριακή, 13.10.2024, 19:49
Zappit@ZAPPIT_

“Γιατί δεν με ακούτε; Τι κατάσταση είναι αυτή; Γιατί δεν μας ακούνε;” αναρωτήθηκε on air η Σία Κοσιώνη.

Στις επάλξεις της ενημέρωσης λόγω… ΠΑΣΟΚ βρέθηκε εκτάκτως και αυτή την Κυριακή η Σία Κοσιώνη, τόσο εντός όσο και εκτός του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, η δημοσιογράφος και άνκοργουμαν του σταθμού ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από τις 19.00 αναμένοντας να κλείσουν οι κάλπες στον δεύτερο γύρω των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Κατά τη διάρκεια της έκτακτης αυτής ενημερωτικής εκπομπής, μάλιστα, η Σία Κοσιώνη συνδέθηκε με το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ όπου και βρίσκονταν εκείνη την ώρα οι Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας.

Ένα μικρό λαθάκι στη σύνδεση, ωστόσο, δεν επέτρεπε στο δίδυμο της πρωινής ζώνης του σταθμού να ακούσει την Σία Κοσιώνη αν και εκείνη είχε κανονικά ήχο από το ραδιοφωνικό στούντιο. «Θα πάμε στον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο που μας παρακολουθούν. Έχετε ξαναβγεί στην τηλεόραση, μην ντρέπεστε! Καλησπέρα! Γιατί δεν με ακούτε; Τι κατάσταση είναι αυτή; Γιατί δεν μας ακούνε; Τώρα ακούτε; Για πάμε. Τι κάνουν τα αγόρια μου; Τι κάνετε» σημείωσε χαρακτηριστικά η οικοδέσποινα της βραδιάς από το στούντιο της εκπομπής «Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ» αν και το λάθος παρέμενε στον τηλεοπτικό αέρα.

«Ασχολείστε με το ΣΥΡΙΖΑ; Σε λάθος εκπομπή συνδεθήκαμε» αναφώνησε αμέσως μετά με χιούμορ η Σία Κοσιώνη, ακούγοντας την στιχομυθία του ραδιοφωνικού διδύμου, για να διορθωθεί στα επόμενα δευτερόλεπτα η σύνδεση με το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και να συνεχιστεί η συζήτηση με τους Αταίριαστους.