Home / Ψυχαγωγία / Η Δέσποινα Καμπούρη «καίει» την Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Νιώθω θλίψη, εκθέτει μια άλλη γυναίκα με τραγικό τρόπο»
Η Δέσποινα Καμπούρη «καίει» την Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Νιώθω θλίψη, εκθέτει μια άλλη γυναίκα με τραγικό τρόπο»
Κυριακή, 13.10.2024, 12:16
Zappit@ZAPPIT_

“Ποια είναι η υποχρέωση της κοινωνίας; Να μη θεωρώ δικαίωμά σου τη σεξουαλική σου ταυτότητα;”.

Μεγάλη συζήτηση άνοιξε στο πάνελ των Weekenders η συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Η αρχηγός της «Φωνής Λογικής» μίλησε στον Δημήτρη Πανόπουλο για τις θέσεις του κόμματός της, με τη Δέσποινα Καμπούρη να εκφράζει τη βαθιά της δυσαρέσκεια με όσα ακούστηκαν στην κάμερα από τη νεαρή ευρωβουλευτή.

«Ξέρετε τι ένιωσα; Νιώθω μια θλίψη να ακούω νέους ανθρώπους να είναι τόσο άκαμπτοι και σκληροί σε ανθρώπινα ζητήματα. Δεν πρέπει κάποιος να σε πει «κοντό», γιατί θα πρέπει να σε προσδιορίζει έτσι; Αυτό είναι που σε εκφράζει ως προσωπικότητα; Γιατί να είναι καλό αυτό το πράγμα;», είπε αρχικά η Δέσποινα Καμπούρη, με την Εβελίνα Νικόλιζα να επισημαίνει: «Επειδή δεν την πειράζει αυτήν, σημαίνει ότι δεν πρέπει να πειράζει και τους άλλους; Πρέπει να δοκιμάζουμε αν κάποιος θίγεται ή όχι;».

«Για ποιον λόγο να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία; Δεν μιλάει μόνο για τον εαυτό της. Θέλω να σας θυμίσω μία απαράδεκτη – τουλάχιστον για μένα – ανάρτηση με φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα από την παραλία, γράφοντας για το ποιο είναι το πρότυπο υγείας», συμπλήρωσε στην τοποθέτησή της η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

«Ποιος ρώτησε τη γνώμη της κυρίας Λατινοπούλου; Πώς μία γυναίκα εκθέτει μία άλλη γυναίκα με αυτόν τον τραγικό τρόπο; Να λέει, επίσης, ότι τα θέλω δεν είναι δικαιώματα; Δηλαδή η σεξουαλική ταυτότητα ενός ανθρώπου δεν είναι δικαίωμά του; Το μόνο σίγουρο είναι να μην προσβάλλεις τα συναισθήματα του άλλου», συνέχισε η Δέσποινα Καμπούρη.

«Ποια είναι η υποχρέωση της κοινωνίας; Να μη θεωρώ δικαίωμά σου τη σεξουαλική σου ταυτότητα; Όταν ακούω, επίσης, έναν άνθρωπο να σου λέει ότι δεν δέχεται τους μετανάστες, η πρώτη εικόνα που μου έρχεται στο μυαλό είναι μια γυναίκα με τα παιδιά της μέσα στη θάλασσα με σωσίβια», υπογράμμισε στη μακρά συζήτηση που άνοιξε στο πάνελ η Δέσποινα Καμπούρη.