Και όμως! Ο Μαξ Φερστάπεν πιστεύει ότι υπάρχει οδηγός ο οποίος θα μπορούσε να τον επισκιάσει. Και όχι, δεν θα τον βρείτε σήμερα στο grid της Formula 1.

Ο λόγος για τον 32χρονο Όλιβερ Ρόουλαντ, ο οποίος τρέχει από το 2015 στην Formula E. Σύμφωνα με τον teammate του Βρετανού, Σάσα Φενεστράζ, ο ίδιος ο Φερστάπεν έχει εξομολογηθεί στον Ρόουλαντ τον θαυμασμό του για τις ικανότητές του.

Ο Φενεστράζ οδηγούσε πέρσι στη Nissan, δίπλα στον Ρόουλαντ. Ωστόσο βρήκε τα πράγματα μάλλον σκούρα απέναντι στον πολύ πιο έμπειρο teammate του. «Όταν πήγα στη Nissan, έλεγα μέσα μου ότι θα γίνω ο ηγέτης της ομάδας. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ήταν ρεαλιστικό τελικά λόγω του Ρόουλαντ» δήλωσε στο motorsport.com ο Γαλλοαργεντινός οδηγός.

Ο Φενεστράζ έχασε στο τέλος της σεζόν την θέση του στη Nissan. «Δεν ήταν εύκολο για εμένα. Οι περισσότεροι οδηγοί είναι πολύ πιο έμπειροι. Ο Ρόουλαντ για παράδειγμα ήταν στην έβδομη σεζόν του πέρσι και στην καλύτερή του μέρα είναι στο επίπεδο του Φερστάπεν» συνέχισε.

«Ο Όλιβερ και ο Μαξ είναι καλοί φίλοι» αποκάλυψε ο Φενεστράζ. «Φέτος, μάλιστα, ο Φερστάπεν του έλεγε ότι είναι κρίμα που δεν τρέχει στην F1, γιατί εάν κάτι τέτοιο συνέβαινε τότε θα τον είχε επισκιάσει! Οι άνθρωποι στο motorsport γνωρίζουν το δυναμικό του Όλιβερ» κατέληξε ο Φενεστράζ. Μία αρκετά ενδιαφέρουσα πληροφορία για πολλά αφεντικά ομάδων της F1 θα συμπληρώναμε εμείς.