Η Daytona, μετά το νέο Virtus 250 προσθέτει ένα premium scooter στην γκάμα της με κορυφαίο value for money δείκτη.

Μια ακόμα έκπληξη μας επιφύλασσε η Daytona με την έλευση του premium scooter Ares 300 GT. Το καινούριο αυτό GT scooter από την εμφάνιση και μόνο ξεκαθαρίζει ότι δεν μοιάζει με κάτι άλλο στην κατηγορία του. Οι λεπτομέρειες στον σχεδιασμό του είναι εντυπωσιακές και η τεχνολογία του φτάνει σε επίπεδα πολυτέλειας των πιο premium δίκυκλων.

Ας ξεκινήσουμε όμως από εκείνο το στοιχείο που τραβάει το βλέμμα στο Ares και αυτό δεν είναι άλλο από τον εξοπλισμό του. Το νέο scooter της Daytona διαθέτει σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί Keyless, ενσωματωμένο συναγερμό, LED φώτα, LCD οθόνη με σύστημα Multimedia, ρυθμιζόμενες μανέτες, USB διπλή θύρα, φωτιζόμενο αποθηκευτικό χώρο και… ενσωματωμένα ηχεία για να ακούς την αγαπημένη σου μουσική!

Ο κινητήρας του είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος με απόδοση 24 ίππους και 25 Nm ροπής. Η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου CVT κιβωτίου, ενώ το βάρος του είναι στα 184 κιλά. Οι αναρτήσεις από την άλλη είναι ποιοτικές με τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός 37 χιλ. και δύο αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης.

Οι τροχοί είναι 14 ιντσών εμπρός και 13 ιντσών πίσω, ενώ τα φρένα αποτελούνται από ένα δίσκο 260 χιλ. εμπρός και ένα δίσκο 240 χιλ. πίσω με σύστημα ABS. Επιπλέον, το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 12 λίτρα.

Το νέο Daytona Ares 300 GT είναι διαθέσιμο στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. στην τιμή των 3.895 ευρώ.