Home / Άποψη / Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έφερε με το Road Show την τηλεόραση που μας είχε λείψει
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έφερε με το Road Show την τηλεόραση που μας είχε λείψει
Πέμπτη, 10.10.2024, 16:43
Γιάννης Κωστίκας@

Η επιτυχία του The Road Show και το «know-how» του παρουσιαστή του ANT1.

Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμέναμε τις τελευταίες ημέρες να ξεκινήσει το The Road Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και από ό,τι φάνηκε το ίδιο ενδιαφέρον συμμερίστηκε και το τηλεοπτικό κοινό. Η νέα ταξιδιωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, που φέρνει στο μυαλό παλιές επιτυχημένες εκπομπές με νοσταλγία, σημείωσε εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης τόσο στην πρεμιέρα όσο και στο δεύτερο επεισόδιο, κατατάσσοντας τον σταθμό στην πρώτη θέση της prime time.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διανύει την καλύτερη περίοδο της επαγγελματικής του πορείας, αφού μέσα σε μία δύσκολη καθημερινότητα γνωρίζει πως έχει άσσους στο μανίκι του για να αντιστρέψει το κλίμα και να προσφέρει στο κοινό αυτό που ξέρει καλύτερα, καθαρή ψυχαγωγία. Ακόμα κι αν δεν συμφωνείς σε όλα μαζί του, μπορεί να σε κερδίσει δίχως ιδιαίτερο κόπο. Ακομπλεξάριστος, επικοινωνιακός, πληθωρικός σε παρασύρει μαζί του με τη θετική ενέργεια που προσεγγίζει τα πράγματα και την ικανότητά του να τσαλακώνεται όσο ίσως κανένας άλλος παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης.

Αυτά είναι ορισμένα από τα στοιχεία που χρησιμοποιεί στη νέα του εκπομπή. Το The Road Show είναι η ευχάριστη νότα τα βράδια της Παρασκευής. Πανέμορφες εικόνες που σε μεταφέρουν σε μία άλλη Ελλάδα, γρήγορη εναλλαγή πλάνων που σε κρατά σε εγρήγορση για το τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια, αστείες ατάκες που σε κάνουν να χαμογελάσεις αυθόρμητα και φυσικά το αστείρευτο ταλέντο του παρουσιαστή να επικοινωνεί μοναδικά με όσους συναντά στον δρόμο του.

Το The Road Show αποτελεί σίγουρα το είδος εκπομπής που έλειπε τα τελευταία χρόνια και καταφέρνει να φέρει την απαραίτητη ισορροπία στην prime time όπου κυριαρχούν η μυθοπλασία και τα ριάλιτι.