Home / Ψυχαγωγία / Εξοργισμένος ο Γιώργος Λιάγκας με τον φίλο της Τούνη, Στηβ: «Θα ζητήσεις συγγνώμη για όλα αυτά τα συκοφαντικά»
Εξοργισμένος ο Γιώργος Λιάγκας με τον φίλο της Τούνη, Στηβ: «Θα ζητήσεις συγγνώμη για όλα αυτά τα συκοφαντικά»
Πέμπτη, 10.10.2024, 12:16
Zappit@ZAPPIT_

«Αν στο τέλος του 20λεπτου σε πείσω και σου αποδείξω με επιχειρήματα το αντίθετο, θα ζητήσεις συγγνώμη και θα αποχωρήσεις. Το παίζουμε;», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Με αφορμή τα όσα είπε χθες ο Γιώργος Λιάγκας για την Ιωάννα Τούνη και τον φίλο της, τον Στηβ, ο τελευταίος ανέβασε βίντεο στο Instagram και ξέσπασε κατά του παρουσιαστή και γενικά κατά της εκπομπής «Το Πρωινό».

Γιώργος Λιάγκας κόλαφος μετά τα βίντεο της Ιωάννας Τούνη και του φίλου της: «Ένας τίποτας που αμφιβάλλω αν έχει τελειώσει το δημοτικό»

Ο Γιώργος Λιάγκας, λοιπόν, σήμερα, έδωσε την απάντησή του στον Στηβ και τον προκάλεσε σε μια τηλεοπτική τετ α τετ συνάντηση.

«Αυτόν τον κύριο, τον συκοφάντη –γιατί είναι συκοφάντης- τον καλώ να έρθει στην αυριανή εκπομπή, θα του δώσω 20 λεπτά τηλεοπτικό χρόνο, οι δυο μας και κανένας άλλος. Προφανώς και δεν είπα γι’ αυτόν ότι είναι αμόρφωτος, γιατί δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο, ούτε μπορώ από ένα λεπτό να βγάλω συμπέρασμα για έναν άνθρωπο. Διαφώνησα πολύ έντονα με τον τρόπο που βγήκε να υπερασπιστεί την κυρία Τούνη. Τον καλώ να έρθει αύριο εδώ και να μου αποδείξει τα λεγόμενά του. Αν δεν μπορέσει όμως, θα ζητήσει συγγνώμη;», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε επίσης: «Να έρθει εδώ για 20 λεπτά, με επιχειρήματα και όχι με πυροτεχνήματα, για να πει γιατί αυτή η εκπομπή είναι ντροπή, εμετός, πάτος, δεν κάνει νούμερα. Αν στο τέλος του 20λεπτου σε πείσω και σου αποδείξω με επιχειρήματα το αντίθετο, θα ζητήσεις συγγνώμη και θα αποχωρήσεις. Το παίζουμε; Έλα, αλλά θα ζητήσεις συγγνώμη στο τέλος για όλα αυτά τα συκοφαντικά».