Μία ματιά στο μέλλον της θα μας δείξει η γαλλική μάρκα, με την αποκάλυψη ενός εντελώς νέου κόνσεπτ, στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Η Citroen συνεχίζει να «χτίζει» τη νέα της ταυτότητα, με ορισμένα νέας γενιάς μοντέλα, άλλα ανανεωμένα και τώρα πρωτότυπα. Όλα έχουν στη βάση τους μία καινούργια σχεδιαστική φιλοσοφία, συνδυαστικά με το νέο, ωοειδές λογότυπο.

Σύμφωνα με τη γαλλική εταιρεία, στην επικείμενη Έκθεση του Παρισιού θα αποκαλύψει ένα πρωτότυπο, το οποίο θα κατηγοριοποιείται σε δημοφιλή κατηγορία. Από αυτή την τοποθέτηση, κατανοούμε ότι πιθανότατα αναφέρεται σε ένα μικρό ή μικρομεσαίο hatchback ή SUV.

Πέραν όμως από αυτό, στη γαλλική πρωτεύουσα θα παρουσιάσει και τα ανανεωμένα C4 και C4 X. Βάσει όσων γνωρίζουμε μέχρι τώρα, τα φωτιστικά σώματα των μοντέλων θα έχουν νέα υπογραφή και πιο τετραγωνισμένη μάσκα, όντας εμπνευσμένα από το πρωτότυπο Oli που είδαμε προ διετίας.

Εάν το καινούργιο πρωτότυπο δεν σηματοδοτεί τη συνέχεια του C4, ενόψει 2026 με 2027, τότε ίσως να είναι κάτι πιο ρηξικέλευθο και απροσδόκητο. Προς το παρόν, δεν μπορούσε να γνωρίζουμε λεπτομέρειες, ωστόσο οι φήμες αναφέρονται σε ένα μοντέλο που θα σχετίζεται με το Ami.

Παράλληλα, η Citroen θα πραγματοποιήσει στο Παρίσι το επίσημο ντεμπούτο του ολοκαίνουργιου C3 Aicross, το οποίο πριν λίγες μέρες λανσαρίστηκε στην Ελλάδα.