Home / Ψυχαγωγία / Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Έκανα ασκήσεις απώλειας και σκεφτόμουν ότι θα την θάψω, δεν θα μπορώ να την αγκαλιάζω»
Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Έκανα ασκήσεις απώλειας και σκεφτόμουν ότι θα την θάψω, δεν θα μπορώ να την αγκαλιάζω»
Πέμπτη, 10.10.2024, 01:50
Zappit@ZAPPIT_

“Όταν ήρθε το γεγονός, ενώ ήταν πολύ ήπια κλιμακούμενο, δεν το άντεξα. Μου κόπηκαν τα γόνατα” εξομολογείται ο Δημήτρης Κουρούμπαλης.

Τετ α τετ με την Αθηναϊδα Νέγκα βρέθηκε ο Δημήτρης Κουρούμπαλης, τη νύχτα της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» στο Action 24. Ανάμεσα σε πολλά άλλα, δε, ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε την φοβία που είχε για πολλά χρόνια στον θάνατο και την μεγάλη δυσκολία στην διαχείριση της απώλειας της σκυλίτσας του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κουρούμπαλης εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως «έχω ηρεμήσει πολύ σε σχέση με τον θάνατο. Όταν ήμουν μικρός, είχα δυο απώλειες κοντινές, την μια μετά την άλλη, στην οικογένεια μου. Απώλειες στενών συγγενικών προσώπων. Ταράχτηκα, φοβήθηκα πάρα πολύ και έμεινε αυτή η φοβία για πάρα πολλά χρόνια».

«Κάπως όμως τώρα είναι πολύ πιο ήπια. Δεν μπορείς να προετοιμαστείς για μια απώλεια. Φέτος έχασα τον σκύλο μου και, αν και το ήξερα πολύ καιρό ότι θα γίνει αυτό, έκανα ασκήσεις απώλειας. Πρωινή γυμναστική απώλειας. Σκεφτόμουν δηλαδή ότι θα φύγει, θα την θάψω εκεί, δεν θα έχω το κρεβάτι της, δεν θα μπορώ να την αγκαλιάζω, δεν θα μπορώ να την μυρίζω, δεν θα βγαίνουμε βόλτα, δεν θα πηγαίνουμε στο πάρκο, δεν θα έχω να πω κάτι με τους ανθρώπους με τους οποίους λέω κάθε μέρα τα νέα μας».

«Έκανα ασκήσεις αλλά δεν μπόρεσα με τίποτα. Όταν ήρθε το γεγονός, ενώ ήταν πολύ ήπια κλιμακούμενο, δεν το άντεξα. Δεν το άντεξα. Μου κόπηκαν τα γόνατα. Αν λοιπόν με ένα ζώο, το οποίο γνωρίζεις ότι θα φύγει και έχεις μια στενή σχέση, δεν μπορώ να προετοιμαστώ, πόσω μάλλον για άλλες πιο βαθιά δεμένες σχέσεις» πρόσθεσε ακόμα ο Δημήτρης Κουρούμπαλης στο talk show με την Αθηναϊδα Νέγκα στο Action 24.