Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση του χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ! Με τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό να μην μπορούν να πιστέψουν πως το φιλαράκι τους δεν είναι πια κοντά τους…

Λείπουν πολλοί με τις εθνικές τους ομάδες, όσο είναι στην Αθήνα όμως με το που έμαθαν τα θλιβερά μαντάτα πήγαν έξω από το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ για να μάθουν ότι περισσότερο μπορούν.

Σένκενφελντ, Μάγκνουσον, Βιλένα, Πέρεθ βρίσκονται συντετριμμένοι έξω από το σπίτι που βρέθηκε η σορός του φίλου τους που έφυγε τόσο άδικα από την ζωή πριν λίγες ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η είδηση-σοκ με τον χαμό του 31χρονου δεξιού μπακ της Εθνικής ομάδας και του τριφυλλιού, έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ είχε ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του, παρ’ ότι γεννημένος στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας, στις 9 Μαρτίου 1993. Η Μίλτον Κιν Ντονς ήταν η πρώτη ομάδα του, με την οποία έπαιξε επαγγελματικά για πρώτη φορά στην ηλικία των 17. Έπειτα από 107 συμμετοχές, δύο γκολ και επτά χρόνια στα οποία είχε δοθεί αρκετές φορές δανεικός (Νόρθαμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ από Αγγλία, Βεστμανέγια από Ισλανδία), πήρε μεταγραφή για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Έγινε αναπόσπαστο μέλος της ομάδας από την πόλη που έβγαλε την πρώτη ομάδα στην Ιστορία του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Μέχρι την άνοιξη του 2024, που έφτασε στην Αθήνα, είχε καταγράψει 219 συμμετοχές, με τις 83 εξ αυτών να γίνονται στην Premier League. Απολογισμός του, τα έξι γκολ και οι 16 ασίστ. Με τη Σέφιλντ πανηγύρισε δύο ανόδους από την Championship, ενώ έζησε και το παραμύθι της συμμετοχής στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας το 2023.

Ο διεθνής ακραίος αμυντικός φόρεσε 12 φορές τη φανέλα της εθνικής Ελλάδος. Με τον Παναθηναϊκό έκανε τρεις συμμετοχές στη Super League και μία στους προκριματικούς του Europa League και το τελευταίο παιχνίδι του ήταν το 0-0 με τον Ολυμπιακό, την περασμένη Κυριακή (6/10).