Home / Ψυχαγωγία / Πάνος Μουζουράκης: «Το αλκοόλ ξεκλείδωσε τον άλλο μου χαρακτήρα, σαν να έπεσα στη μαρμίτα»
Πάνος Μουζουράκης: «Το αλκοόλ ξεκλείδωσε τον άλλο μου χαρακτήρα, σαν να έπεσα στη μαρμίτα»
Τετάρτη, 9.10.2024, 21:22
Zappit@ZAPPIT_

“Μέχρι την εφηβεία παρατηρούσα τα πράγματα για να δω πως πρέπει να επιβιώσω σε αυτόν τον κόσμο” θυμάται ο Πάνος Μουζουράκης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Πάνος Μουζουράκης στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ, το πρωινό της Τετάρτης, όταν συνάντησε τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός τραγουδοποιός αποκάλυψε πως το αλκοόλ μπήκε σε μικρή ηλικία στη ζωή του και ανέδειξε μια άλλη πτυχή του χαρακτήρα του.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Πάνος Μουζουράκης εξομολογήθηκε αρχικά πως «στο σχολείο ήμουν ντροπαλός πάρα πολύ. Δεν μιλούσα σε κανέναν, καθόμουν σε μια άκρη, φοβόμουν να μην ενοχλήσω, έπαιζαν οι υπόλοιποι μπιλιάρδο στην εφηβεία και εγώ τους παρατηρούσα γιατί δεν ήξερα. Παρατηρούσα τα πράγματα για να δω πως πρέπει να επιβιώσω σε αυτόν τον κόσμο».

«Δεν ξέρω, είναι πολύ πρωί για να μιλήσω για εκείνη την εμπειρία μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό που ξεκλείδωσε τον άλλο μου χαρακτήρα ήταν το αλκοόλ. Δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση αλλά ναι, ήταν το αλκοόλ, το οποίο το ξεκίνησα σε νεαρή ηλικία σχετικά. Έγινε μεταμόρφωση, σαν να έπεσα στη μαρμίτα, σαν να πήρε ο Αστερίξ το ελιξίριο του. Γι’ αυτό και για πάρα πολλά χρόνια είχα συνδέσει ότι αυτός είναι ο δρόμος για να έρχονται όλα χαλαρά».

«Και πότε το αποσυνέδεσες από αυτό;» ρώτησε εκείνη τη στιγμή η Τζένη Μελιτά για να αποκριθεί ο Πάνος Μουζουράκης, «χθες! Στη συνέχεια αυτό το πράγμα με ταλαιπώρησε πάρα πολύ. Ήταν ένα ταξίδι».