Ένα βίαιο περιστατικό επίθεσης σε βάρος 14χρονου μαθητή στα Χανιά, καταγγέλλει η μητέρα του, ενώ ο δράστης αναζητείται από τις Αρχές. Ο 14χρονος έχει χτυπηθεί σοβαρά στο κεφάλι και έχει υποστεί εγκεφαλική διάσειση και προσωρινή απώλεια μνήμης.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας (07/10), μέσα στο χωριό Βρύσσες Αποκορώνου Χανίων, όπου μια παρέα ανηλίκων μαθητών δέχτηκε αρχικά παρατήρηση και μετά φραστική επίθεση από έναν άγνωστο σε αυτούς άνδρα, περίπου 50 ετών. Ο λόγος της ενόχλησης του 50χρονου ήταν η φασαρία που έκαναν οι μαθητές, οι οποίοι κρατούσαν μια κόρνα (γηπέδου).

Σύμφωνα με την μητέρα, η ο άνδρας αφού έβρισε χυδαία τα παιδιά και συγκεκριμένα τον 14χρονο, ο οποίος κρατούσε την κόρνα, στη συνέχεια του επιτέθηκε, του έπιασε το κεφάλι και τον χτύπησε σε ένα αυτοκίνητο. Στη συνέχεια του έκανε κεφαλοκλείδωμα, με τον 14χρονο να πέφτει κάτω. Εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με την καταγγελία, μία γυναίκα έδωσε ένα μπαστούνι στον άνδρα και προσπάθησε να τον χτυπήσει και με αυτό.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου χρειάστηκε να νοσηλευτεί με εγκεφαλική διάσειση ενώ υπέστη και προσωρινή απώλεια μνήμης και δεν είναι ακόμα και σήμερα σε θέση να περιγράψει με ακρίβεια το περιστατικό.

Η μητέρα έχει αναφέρει το συμβάν υποβάλλοντας μήνυση κατά αγνώστου στο ΑΤ Βρυσσών χωρίς ωστόσο να έχει καταστεί δυνατή η ταυτοποίηση του δράστη. Η μητέρα κάνει έκκληση σε μάρτυρες ή σε όποιον γνωρίζει κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην διαλεύκανση της υπόθεσης.