Γεωργιάδης για ΣΥΡΙΖΑ: Κάθε μέρα να ανάβουμε ένα κεράκι που γλιτώσαμε – Δεν θέλουν να κατέβει ο Κασσελάκης

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, το πρωί της Τετάρτης (09/10), υποστηρίζοντας ότι «αυτά που συμβαίνουν, ξεπερνούν κάθε σενάριο ταινίας».

«Επί της ουσίας δεν θέλουν να κατέβει ο Κασσελάκης. Φοβούνται ότι αν κατέβει μπορεί να κερδίσει» πρόσθεσε, ενώ για τον χαμό με τη διαρροή του Πόθεν Έσχες Κασσελάκη σημείωσε ότι «τυπικά μπορεί να έχει και δίκιο ο κ. Κασσελάκης γιατί είναι βαριά προσωπικά δεδομένα. Δημοσιεύεται με απόφαση της Βουλής για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και με συγκεκριμένο τρόπο. Δεν δημοσιεύεται γενικώς».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι «το μόνο που μένει είναι σε ποιους είχαμε εναποθέσει τις τύχες της Ελλάδας το 2015. Είναι θαύμα εδώ που είναι η Ελλάδα σήμερα. Όλοι αυτοί που τσακώνονται σήμερα ήταν στην κυβέρνηση Τσίπρα. Σε αυτούς είχαμε εναποθέσει την τύχη για να είμαστε μέλος της Ευρώπης» συμπλήρωσε ο υπουργός Υγείας.

Όπως σχολίασε, μάλιστα, «κάθε μέρα πρέπει να ανάβουμε ένα κεράκι και να λέμε “Θεέ μου ευχαριστούμε που είμαστε εδώ”. Ήρθε ο Μητσοτάκης και μας έσωσε. Ας ανάψουμε ένα κεράκι που γλιτώσαμε».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ: