Ιωάννα Τούνη: Τι απαντά η εγκυμονούσα φίλη της για το επεισόδιο σε αεροδρόμιο του Λονδίνου

Μία μεγάλη περιπέτεια έζησαν πριν από λίγες ώρες η Ιωάννα Τούνη και η παρέα της, αφού υπάλληλοι αεροδρομίου στο Λονδίνο απαγόρευσαν στην influencer και στην εγκυμονούσα φίλη της να επιβιβαστούν στην πτήση τους για την Ελλάδα.

Η Ντόρις Ηλέκτρα Μιχαηλίδου, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, σε stories που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram, περιέγραψε τα όσα έζησαν στο αεροδρόμιο.

Αρχικά, ανέφερε πως: «Εγώ και η Ιωάννα δεν καταφέραμε να πετάξουμε και τρέχουμε σε άλλο αεροδρόμιο να προλάβουμε άλλη πτήση η οποία θα φτάσει Θεσσαλονίκη με ανταποκρίσεις 8 το πρωί».

Ακόμα, περιέγραψε: «Έχουμε φτάσει στο αεροδρόμιο αρκετά νωρίτερα και τελευταία στιγμή μας αλλάζουν την πύλη. Πηγαίνουμε στη νέα πύλη αμέσως και την ώρα που ο κόσμος έχει πιάσει όλα τα καρεκλάκια αναμονής εγώ ως έγκυος, μη έχοντας που να καθίσω και με μια ουρά να περιμένει μισή ώρα, έκατσα στο καναπεδάκι του καφέ στο μισό μέτρο απόστασης και ακριβώς απέναντι από τον άνθρωπο που έκανε τον έλεγχο επιβίβασης . Φυσικά και η παρέα μου καθόταν μαζί μου. Ενώ λοιπόν γινόταν ακόμα ο έλεγχος πηγαίνω για ένα λεπτό τουαλέτα και επιστρέφω με την Ιωάννα να κάθεται μπροστά από τον άνθρωπο που κάνει έλεγχο, έξω από τον διάδρομο της ουράς περιμένοντας με. Ο Στηβ και η Στέλλα παράλληλα έδιναν τα εισιτήρια τους και περνούσαν. Και την ώρα που έρχομαι και πάμε κ εμείς ως τελευταίες να περάσουμε, μερικά δευτερόλεπτα μετά τα παιδιά, μας λένε με θράσος: “Όχι δεν μπαίνετε στο αεροπλάνο”».

«Τονίζω πως η Ιωάννα ήταν στο μισό μέτρο από τον υπάλληλο και εγώ επίσης όλη την ώρα από την απέναντι πλευρά. Δεν αργήσαμε ούτε ένα λεπτό, ήμασταν τελευταίοι».

Στη συνέχεια εξήγησε: «Είναι τρεις υπάλληλοι οι οποίοι απλά στα μούτρα μας και μπροστά σε όλους τους επιβάτες μας κλείνουν την κορδέλα και επαναλαμβάνουν ότι: “Δεν μπαίνετε στο αεροπλάνο, γιατί δεν είστε στην ουρά και κάθεστε απέναντι”. Στην αρχή νομίζουμε πως κάνουν πλάκα. Να τσιρίζουμε, φωνάζουμε πως είμαι έγκυος και δεν έχω που να κάτσω και απλά να αδιαφορούν λέγοντας πως: |”Δεν μπαίνετε στο αεροπλάνο”. Οι επιβάτες γύρω όλοι να φωνάζουν λέγοντας πως θα καλέσουν την αστυνομία καθώς είμαι έγκυος και αυτό είναι αισχρό που γίνεται και συνέχιζαν οι υπάλληλοι να είναι παντελώς αδιάφοροι. Δεν υπήρχε καμία ασφάλεια, κανένας security, καμία αστυνομία που να μπορεί να κάνει κάτι και κανένας σεβασμός προς τις εγκύους, τις οικογένειες με παιδιά, καθώς και τους ανάπηρους (γιατί είδαν πολλά τα μάτια μας )».

«Δεν υπήρχε κανείς που να θέλει να βοηθήσει. Ό,τι χειρότερο έχουμε ζήσει και αν δεν είχαμε άνθρωπο από ταξιδιωτικό να μας κανονίσει γρήγορα ένα άλλο εισιτήριο αυτή τη στιγμή θα ψάχναμε και διαμονή».

Επίσης, η Ντόρις Μιχαηλίδου τόνισε: «Χάσαμε την πτήση λοιπόν και κανείς δεν νοιάστηκε για τίποτα. Για το αν εγώ μπορώ ή όχι στην κατάστασή μου και κατά αυτόν τον τρόπο, να ανταπεξέλθω άλλη μια μέρα σε ξένη χώρα.

Σε αυτό το σημείο να σας πω πως όλο το αεροπλάνο μετά το σκηνικό διαμαρτυρήθηκε έντονα χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι . Επίσης μείνανε μέσα στο αεροπλάνο όλοι για μια ώρα, περιμένοντας να ηρεμήσει το σκηνικό και φυσικά να βγουν οι βαλίτσες μας από μέσα. Και όλη αυτή η ταλαιπωρία γιατί ένας παπ…ς και μία σκα…..η ενοχλήθηκαν που μια έγκυος δεν ήταν στην ουρά όλη την ώρα, αλλά στον καναπέ απέναντι».

«Όποιος σέβεται τον εαυτό του και τους συνανθρώπους του δεν ξανά πετάει με αυτή την αηδία . Δεν είναι ούτε η ταλαιπωρία, ούτε τα χρήματα, που με έκαναν να νιώσω χάλια σήμερα, αλλά το πόσο σκα…..οι είναι κάποιοι άνθρωποι».

Αφού οι δύο φίλες κατάφεραν να φτάσουν στην Αθήνα, η εγκυμονούσα επιχειρηματίας έγραψε: «Μόλις φτάσαμε Αθήνα και στις 7 πετάμε για Θεσσαλονίκη. Όλη μέρα κ όλη νύχτα ταξιδεύουμε δηλαδή χωρίς λόγο. Ευχαριστούμε για τα άπειρα μηνύματα. Αύριο που θα έχει τελειώσει όλο αυτό, θα δούμε πώς μπορούμε να κινηθούμε. Απλά νυστάζω».