Survivor 2024: Πυρ ομαδόν εναντίον του για την αρνητική ενέργειά του: «Είσαι ανασφαλής και ηττοπαθής»

Η πράσινη ομάδα του Survivor στράφηκε εναντίον του Μιχάλη μετά την ήττα που υπέστησαν, κατηγορώντας τον πως φέρνει αρνητική ενέργεια στην ομάδα.

«Αυτά τα παιχνίδια απαιτούν πάθος. Χρειάζεται να τα δίνεις όλα, να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος. Αξιολογούμε ο ένας τον άλλο. Θέλουμε να νικάμε μεμονωμένα ή όλοι μαζί;» αναρωτήθηκε με ένταση ο Άγγελος, τονίζοντας πως το κλίμα στην Πράσινη ομάδα είναι αρνητικό.

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, λέγοντας πως υπάρχουν διάφορα προβλήματα μέσα στην ομάδα. Η Αγγελική όμως τον διέκοψε, υποστηρίζοντας πως όλα αυτά είναι στο μυαλό του.

«Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα μαζί σου. Εσύ έχεις ανασφάλειες και τις μεταφέρεις σε όλη την ομάδα. Να ξέρεις, το πρόβλημα δεν είναι δικό μας, είναι δικό σου.

Δεν σε ψήφισα επειδή δεν σε συμπαθώ, αλλά επειδή η ενέργειά σου είναι αρνητική. Έχεις μια διάθεση ηττοπάθειας και αυτό σε επηρεάζει. Είσαι ανασφαλής, δεν πιστεύεις στον εαυτό σου και αυτό φαίνεται» είπε η Αγγελική, κλείνοντας τη συζήτηση.