Φράνσις Αντετοκούνμπο: Κάποιες φορές δεν είμαι χαρούμενος για το επίθετό μου – Είμαστε πιο κοντά με τα αδέλφια μου πλέον

Συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή έδωσε ο Φράνσις Αντετοκούνμπο, ο μεγαλύτερος από τα διάσημα αδέλφια. Στη διάρκεια της συνέντευξης, ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε και για το πάθος του με την μουσική, αλλά και για την σχέση του με τους αδελφούς του.

Μεταξύ άλλων, ο Φράνσις Αντετοκούνμπο είπε: «Από παιδί είχα πάθος με την μουσική. Και εκτός από τον αθλητισμό που υπήρχε στην οικογένεια, υπήρχε και το τραγούδι».

Μιλώντας για το επίθετό του, ο καλλιτέχνης εξήγησε πως: «Το καθετί στη ζωή έχει το δικό του πλεονέκτημα και μειονεκτήματα. Προσεγγίζοντάς το από τη θετική πλευρά, είμαι χαρούμενος που το όνομά μου είναι αυτό. Αλλά την ίδια στιγμή ο κόσμος λέει ότι επειδή «είναι Αντετοκούνμπο» θέλει να κάνει κάτι, αλλά δεν ξέρουν ότι εγώ έχω πάθος για αυτό που θέλω να κάνω! Κάποιες φορές είμαι χαρούμενος για το όνομά μου και κάποιες άλλες όχι».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ανέφερε ότι: «Ήρθα στην Ελλάδα το 2019, έπαιξα για λίγο ποδόσφαιρο στην ομάδα της Σπάρτης αλλά είχα έναν τραυματισμό και σταμάτησα. Στη συνέχεια ξεκίνησα να ηχογραφώ τον δίσκο μου, κάτι που έκανα ούτως ή άλλως στο παρελθόν».

«Η Νιγηρία είναι η πατρίδα μου, το μέρος που γεννήθηκα! Θα έλεγα ότι έχω πολύ καλές αναμνήσεις, παρότι οι παππούδες μου δεν είναι πλέον στη ζωή. Ήθελα να έρθω στην Ελλάδα γιατί ήταν οι γονείς μου εδώ. Και βέβαια μου έλειπαν οι γονείς μου», εξομολογήθηκε ο Φράνσις Αντετοκούνμπο.

«Είμαστε πιο κοντά με τα αδέλφια μου πλέον. Κάποια πράγματα που συνέβησαν ήταν γραφτό να γίνουν. Αλλά τώρα η επανένωσή μας είναι κάτι όμορφο. Δεν ήταν εύκολο ούτε γι’ αυτούς!», σημείωσε.