Κοίταζε το κινητό του ενώ οδηγούσε υπό βροχή.

Τροχαίο ατύχημα με τη McLaren 570S Spider του αξίας 183.000 ευρώ ενώ έκανε live streaming είχε ο 20χρονος YouTuber Τζακ Ντόχερτι. Το κανάλι του οποίου έχει 15 εκατομμύρια ακολούθους.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, αν και οδηγούσε υπό βροχή, ο 20χρονος κοιτούσε το κινητό του με αποτέλεσμα όταν έχασε τον έλεγχο του supercar του, αυτό να καταλήξει στις προστατευτικές μπαριέρες και να υποστεί σημαντικές ζημιές.

Στο βίντεο ακούγονται στη συνέχεια οι φωνές πόνου του συνοδηγού του 20χρονου YouTuber μετά το ατύχημα που σημειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο στο Μαϊάμι το πρωί του Σαββάτου.

Jack Doherty just CRASHED his McLaren while texting and driving… 🤦‍♂️ pic.twitter.com/zW86DQAApq— juju 💰 (@ayeejuju) October 5, 2024

Όταν, δε, ο Ντόχερτι κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο, ήταν απογοητευμένος από το θέαμα. «Όλα τα χρήματά μου πήγαν χαμένα» ακούγεται να λέει ο 20χρονος.

Ο Ντόχερτι είχε αγοράσει τη McLaren -που είναι μοντέλο του 2019- πριν από περίπου ένα χρόνο δίνοντας τότε περισσότερες από 215.000 ευρώ.

This new video of the Jack Doherty crash is even crazier his friend is literally fighting for his life in the car and he’s more worried about the car..🤦‍♂️ pic.twitter.com/iDX8vOy7WH— kira 👾 (@kirawontmiss) October 5, 2024

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sportskeeda, το ατύχημα του YouTuber είδαν σε live streaming περίπου 185,000 άτομα.

Όπως μετέδωσε το ΤΜΖ, o εικονολήπτης του Ντόχερτι τραυματίστηκε ελαφρά και χρειάστηκε να του γίνουν ράμματα στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους.