Τι παραπάνω έχει η νέα ειδική έκδοση της Honda X-ADV;

Πριν από μερικές ημέρες η Honda παρουσίασε την επόμενη γενιά της δημοφιλέστατης X-ADV. Το μεγάλο crossover scooter έχει φρεσκαριστεί σε μεγάλο βαθμό στην εμφάνιση με νέα στοιχεία στη μάσκα και τα γραφικά, ενώ είναι και πιο φιλικό προς το περιβάλλον χάρη στην εκτεταμένη χρήση ανακυκλωμένων πλαστικών Durabio.

Ανάμεσα στις αναβαθμίσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η Honda δημιούργησε και μια ειδική έκδοση του scooter. Πρόκειται για την Honda X-ADV Special Edition η οποία αποτινάσσει από πάνω της τη «σοβαρότητα» της βασικής έκδοσης με έναν τολμηρό χρωματισμό.

Το χρωματικός συνδυασμός είναι μεταξύ κίτρινου και χρυσού με την Honda να ονομάζει το χρώμα Matte Gold Finch Yellow. Τα γραφικά επίσης είναι ειδικά σχεδιασμένα για τη μοτοσικλέτα θυμίζοντας κάτι από το Cyberpunk 2077. Επιπλέον, το ψαλίδι και τα καλάμια του πιρουνιού είναι βαμμένα μαύρα.

Κατά τα άλλα, σε τεχνικό επίπεδο το X-ADV SE είναι ίδιο με την βασική έκδοση. Ο δικύλινδρος κινητήρας αποδίδει 58 ίππους και 69 Nm ροπής, το κιβώτιο ταχυτήτων είναι αυτόματο DCT με αναβαθμισμένη λειτουργία και οι αναρτήσεις της Showa.

Η νέα Honda X-ADV Special Edition αναμένεται στην Ελλάδα στο τέλος του 2024.