Home / Showbiz / Η Σία Κοσιώνη «λιώνει» στην αγκαλιά του Κώστα Μπακογιάννη και του γιου τους
Η Σία Κοσιώνη «λιώνει» στην αγκαλιά του Κώστα Μπακογιάννη και του γιου τους
Κυριακή, 6.10.2024, 17:35
Zappit@ZAPPIT_

Οι τρυφερές στιγμές για την Σία Κοσιώνη και τον Κώστα Μπακογιάννη “έριξαν” τα social media.

Μια γρήγορη απόδραση από το κλεινόν άστυ φαίνεται πως απήλαυσε η Σία Κοσιώνη, τις τελευταίες ώρες, όπως φρόντισε μέσα από τα social media να γνωστοποιήσει στους διαδικτυακούς της φίλους. Κι αυτό μιας και η γοητευτική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ βρέθηκε μαζί με τον σύζυγο της, Κώστα Μπακογιάννη και τον γιο τους στην όμορφη Μάνη.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Κυριακής, η Σία Κοσιώνη επέλεξε να μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα μικρό φωτογραφικό άλμπουμ από την εξόρμηση στην γραφική Καρδαμύλη.

«Πόσες ομορφιές έχει αυτός ο τόπος! Στην παραμυθένια Καρδαμύλη που την αγαπούν όλες οι εποχές» έγραψε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στη λεζάντα αυτής της νέας της δημοσίευσης.

Όπως διακρίνουμε, δε, οι αγκαλιές και η διάθεση χαλάρωσης βρίσκονται σε πρώτο πλάνο σε αυτά τα καρέ αν και η εξόρμηση διήρκησε σίγουρα λίγο μιας και η Σία Κοσιώνη θα έπρεπε να βρεθεί εκτάκτως στις τηλεοπτικές επάλξεις, το βράδυ της Κυριακής, με αφορμή την διαδικασία εκλογής αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ.