Κρατερός Κατσούλης: Μου λείπει να έχω σχέση, δεν φτιαχτήκαμε για να είμαστε μόνοι

Ο Κρατερός Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Ο γνωστός καλλιτέχνης, μεταξύ άλλων, μίλησε και για την προσωπική του ζωή.

Αναφερόμενος στα παιδιά του, ο Κρατερός Κατσούλης είπε: «Η σχέση με τα παιδιά μου, είναι μια ζωντανή σχέση, η πιο σημαντική της ζωής μου και η πιο αγαπημένη. Το έχω πει πολλές φορές, τα παιδιά είναι η ζωή μου και η προτεραιότητά μου!

Είναι χαρά μου να βλέπω την πορεία του μεγαλώματός τους και να είμαι πάντα δίπλα τους σαν συνοδοιπόρος, στο να συζητάμε και να κάνουμε παρέα. Τους έχω πει ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή για μένα, είναι η χαρά και η αγάπη, και η υγεία βέβαια. Με αυτά τα δυο όμως μπορούν να πορευτούν και να κάνουν μετά όλα τα υπόλοιπα που θέλουν!».

Ακόμα, ο καλλιτέχνης παραδέχθηκε πως: «Χρόνος για προσωπική ζωή δεν υπάρχει καθόλου. Είναι μόνο δουλειά και παιδιά. Το να έχω μια σχέση με έναν άνθρωπο φυσικά και μου λείπει! Δεν πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να είναι μόνοι τους. Δεν φτιαχτήκαμε για να είμαστε μόνοι μας».

Σε ερώτηση για την Κατερίνα Καραβάτου απάντησε ότι: «Δεν με ενοχλεί που με ρωτάνε ακόμα για την Κατερίνα Καραβάτου. Η Κατερίνα ήταν, είναι και θα είναι η μητέρα των παιδιών μου. Δεν είμαστε τσακωμένοι, έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Δεν θεωρώ περίεργο να με ρωτάνε για εκείνη, εξαρτάται όμως τι με ρωτάνε!».