Triumph και Ace Cafe ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια νέα συλλογή ρουχισμού.

Το Ace Cafe στο Λονδίνο είναι με διαφορά το πιο ιστορικό σημείο συνάντησης μοτοσικλετών στην Ευρώπη. Ιδρύθηκε το 1938 στα περίχωρα του Λονδίνου και μετά από πολλές αναταραχές και περιπέτειες σήμερα αποτελεί μια από τις πιο θρυλικές αλυσίδες καταστημάτων εστίασης με θέμα τη μοτοσικλέτα έχοντας υποκαταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Η Ace Cafe από το 2001 που επανιδρύθηκε στο Λονδίνο έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής για τον στιλάτο ρουχισμό που δημιουργεί για μοτοσικλετιστές και όχι μόνο. Πρόσφατα η εταιρεία αποφάσισε να συνεργαστεί με την Triumph για μια ακόμα φορά βγάζοντας μια νέα σειρά προϊόντων με θέμα τη βρετανική μάρκα μοτοσικλέτας.

Ανάμεσα στα νέα προϊόντα τα οποία μπορεί κανείς να βρει και στην Ελλάδα, υπάρχει η Casual Συλλογή και η Lifestyle Συλλογή. Η συγκεκριμένη σειρά έχει καθημερινό ρουχισμό με κλασικό στυλ και σύγχρονα υλικά για άνδρες και γυναίκες. Η ποιότητα είναι πολύ υψηλή και ο καθένας θα βρει ένα μοναδικό κομμάτι που τον αντιπροσωπεύει.

Ανάμεσά τους θα βρει κανείς δερμάτινα τζάκετ αεροπορικού τύπου, βαμβακερά κερωμένα σακάκια και στιλάτα τζιν, δίπλα σε κλασικής έμπνευσης κοντομάνικα και μακρυμάνικα. Η lifestyle συλλογή διακρίνεται από τολμηρή μοτοσικλετιστική αισθητική και διαχρονικό σχεδιασμό.

Από την άλλη, υπάρχει και η σειρά μοτοσικλετιστικού εξοπλισμού με τζάκετ, παντελόνια, υποδήματα και γάντια. Όλα είναι σχεδιασμένα από αναβάτες για αναβάτες με υψηλά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σε ένα κατάστημα της Triumph θα βρείτε όλο το ρουχισμό Triumph X Ace Cafe για να αναβαθμίσετε το στυλ σας.