ΑΕΚ: Η απάντηση του γυμναστή της «Ένωσης», Γκίντο Μπονίνι, για τους μυϊκούς τραυματισμούς – ΦΩΤΟ

Ο γυμναστής της ΑΕΚ, Γκίντο Μπονίνι, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα μέσω Instagram, μετά τη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, απαντώντας στους επικριτές που κατηγορούσαν τον προπονητή Ματίας Αλμέιδα και το επιτελείο του για τους συνεχείς μυϊκούς τραυματισμούς που αντιμετώπισαν οι παίκτες της ομάδας τις τελευταίες εβδομάδες.

Η ΑΕΚ κατέγραψε την πρώτη μεγάλη της επιτυχία για τη σεζόν 2024-25, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με σκορ 2-0 στην «OPAP Arena». Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αλεξάντερ Κάλενς δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του ήθελαν να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα σε όσους αμφισβήτησαν την ομάδα και το τεχνικό της επιτελείο.

Τα τελευταία διάστημα, η κριτική επικεντρώθηκε στους μυϊκούς τραυματισμούς που ταλαιπώρησαν τους ποδοσφαιριστές, με αρκετούς να εκφράζουν αμφιβολίες για τις μεθόδους προπόνησης. Ωστόσο, ο Γκίντο Μπονίνι αντέδρασε μέσω ενός story στο Instagram, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορείς να προπονείσαι ΧΑΛΑΡΑ και να περιμένεις να παίξεις ΣΚΛΗΡΑ».