Κατερίνα Καινούργιου: Σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή – ΦΩΤΟ

Η Κατερίνα Καινούργιου απόλαυσε την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, μια γαστρονομική έξοδο στην Αθήνα, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή. Το ζευγάρι επισκέφθηκε το γνωστό εστιατόριο «Κανάρια» μαζί με φίλους για να γευτούν διάφορες νοστιμιές.

Στη συντροφιά τους βρέθηκαν ο σεφ Μιχάλης Μερζένης και η Κατερίνα Καλινόγλου, γνωστή και ως Kat Kat από τη συμμετοχή της στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι του Star, Asia Express. Η φιλία της με την Κατερίνα Καινούργιου είναι ευρέως γνωστή, και όπως φαίνεται και από τα Instagram stories που ανέβασαν, οι τέσσερίς τους απόλαυσαν θαλασσινά, για τα οποία φημίζεται το συγκεκριμένο εστιατόριο.

Στις εικόνες που μοιράστηκαν, διακρίνονται μεταξύ άλλων πιάτα όπως σαλάτα με φρέσκες ντομάτες και κρεμμύδι, καθώς και τηγανιτές γαρίδες.

Παρόλο που το μενού του καταστήματος δεν αναφέρει τιμές, σύμφωνα με κριτικές, το κιλό της γαρίδας στα «Κανάρια» κοστίζει περίπου 65 ευρώ, ενώ το φρέσκο ψάρι αγγίζει τα 85 ευρώ το κιλό. Αν και οι τιμές θεωρούνται υψηλές, το εστιατόριο είναι γνωστό για την εξαιρετική ποιότητα των εδεσμάτων του.

Στην έξοδό της, η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε επίσης στο Instagram μια φωτογραφία με το εντυπωσιακό σύνολο που φορούσε, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.