Power of Love – Τελικός: Της έκανε πρόταση γάμου και έμειναν όλοι άφωνοι – ΒΙΝΤΕΟ

Μια αναπάντεχη εξέλιξη σημάδεψε τον τελικό του “Power of Love“, που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ το βράδυ της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου. Ο Δήμος Περπερίδης ξάφνιασε τους πάντες όταν, χωρίς προειδοποίηση, γονάτισε μπροστά στην Ανδριάνα Παναγιώτου και της έκανε πρόταση γάμου.

«Όλο αυτό που συνέβη με την Ανδριάνα είναι απίστευτο. Καταλαβαίνω ότι ο τρόπος που εξελίχθηκαν τα πράγματα προκάλεσε απορίες σε πολλούς, γιατί δεν με γνωρίζουν. Και φυσικά, δεν ξέρουν ότι η Ανδριάνα έχει την ίδια τρέλα με εμένα. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα μια ισχυρή έλξη για εκείνη. Ο Νίκος κατάλαβε αμέσως ότι ένιωθα κάτι ιδιαίτερο για την Ανδριάνα. Όλη αυτή η διαδικασία ήταν πρωτόγνωρη και κάπως τρελή… Σήμερα βρίσκομαι εδώ αποκλειστικά εξαιτίας της Ανδριάνας», δήλωσε ο Δήμος, μιλώντας στην παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου.

Η συνέχεια ήρθε με μια ιδιαίτερη στιγμή, καθώς ο Δήμος ζήτησε από την Ανδριάνα να τον πλησιάσει, προφασιζόμενος ότι ήθελε να της μιλήσει για τη σχέση τους. «Με έχεις τρελάνει! Έχασα τόσα χρόνια από τη ζωή μου, αλλά εσύ είσαι η πρώτη που μου κάνει τέτοια πράγματα. Σε θέλω στη ζωή μου για πάντα. Δεν με νοιάζει καθόλου ο τελικός, το μόνο που με ενδιαφέρει είσαι εσύ… Θέλεις να με παντρευτείς; Θέλω ο γάμος μου να γίνει από αληθινή αγάπη», της είπε, με την Ανδριάνα να απαντά με απλότητα: «Ναι, δέχομαι».

Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, ο Δήμος είχε προετοιμάσει με κάθε λεπτομέρεια την πρόταση γάμου, μοιράζοντας το σχέδιό του με μερικούς συμπαίκτες, οι οποίοι συνέβαλαν στην εκτέλεσή του.

Όταν η Ανδριάνα είδε την ανθοδέσμη και το δαχτυλίδι, δεν μπορούσε να κρύψει την έκπληξή της. Αργότερα, μιλώντας στην Κατερίνα Καραβάτου, αποκάλυψε πως είχε φτάσει στο Gala με την πεποίθηση ότι ο Δήμος επρόκειτο να την χωρίσει.

Η σχέση του Δήμου και της Ανδριάνας στο Power of Love – Ήταν μαζί πριν το παιχνίδι;

Για περισσότερο από έναν μήνα κυκλοφορούσαν φήμες ότι ο Δήμος και η Ανδριάνα όχι μόνο γνωρίζονταν πριν από το παιχνίδι, αλλά ήταν ήδη ζευγάρι. Ο Κρις, πρώην παίκτης του “Power of Love”, είχε κάνει σχετικές αποκαλύψεις σε τηλεοπτική εκπομπή, παραθέτοντας μάλιστα μηνύματα που «έκαιγαν» τον Δήμο.

«Ήταν γνωστό μέσα στο σπίτι ότι ο Δήμος και η Ανδριάνα ήταν μαζί πριν το παιχνίδι. Ο Πρόδρομος μου το είχε πει πρώτος, αλλά μου ζήτησε να μην το αποκαλύψω. Όμως, επειδή ήθελα να δείξω την αλήθεια στο κοινό, ένιωσα αναγκασμένος να το πω, γιατί υπήρχαν πολλά ψέματα, ειδικά από τον Δήμο, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες», είχε δηλώσει ο Κρις. Είχε επίσης αναφέρει ότι ο Δήμος χειραγωγούσε τις ψηφοφορίες και είχε επικοινωνήσει με την Ανδριάνα από πριν, κάτι που διέψευδε στην εκπομπή.