«Φάρμα»: Δεν άντεξε στη μονομαχία, λύγισε στις τρεις ήττες και αποχώρησε νωρίς

Στο επεισόδιο της «Φάρμας», που προβλήθηκε την Κυριακή το βράδυ στο STAR, οι Σάκης και Νίκος τέθηκαν αντιμέτωποι σε μια κρίσιμη μονομαχία για τη θέση τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι δύο παίκτες, που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση, οδηγήθηκαν στον αχυρώνα, όπου ο παρουσιαστής Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους έδωσε τις λεπτομερείς οδηγίες για τη δοκιμασία. Στο τέλος της βραδιάς, ένας από αυτούς θα έπρεπε να εγκαταλείψει τη «Φάρμα» και να αποχαιρετήσει το όνειρο της συνέχισης στο παιχνίδι.

Η αναμέτρηση ήταν σκληρή και έντονη, με τον Νίκο να προηγείται με σκορ 2-1, ασκώντας τεράστια πίεση στον Σάκη, ο οποίος βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Παρά την υποστήριξη των συμπαικτών του, που τον ενθάρρυναν να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, ο Σάκης πάλεψε σκληρά για να ισοφαρίσει και να παραμείνει στο παιχνίδι, προσπαθώντας να αποφύγει την αποχώρηση.

Όμως, παρά την προσπάθεια και το πάθος του, η ανατροπή δεν ήρθε. Ο 51χρονος παίκτης τελικά υπέκυψε στην πίεση, δίνοντας στον Νίκο, που είναι 35 ετών, τη νίκη με 3-1. Έτσι, ο Νίκος κατάφερε να διατηρήσει τη θέση του στη «Φάρμα», αφήνοντας τον Σάκη εκτός συνέχειας.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, σχολιάζοντας την αναμέτρηση, τόνισε ότι χρειάστηκαν τέσσερις γύροι για να αποφασιστεί ποιος θα μείνει και ποιος θα αποχωρήσει. Τελικά, ανακοίνωσε πως ο Σάκης Κασουρίδης είναι αυτός που πρέπει να φύγει από το παιχνίδι αυτή την εβδομάδα.