Τέσσερις αναμετρήσεις έχει το σημερινό μενού στη Stoiximan Superleague και στο Betmarket θα βρείτε τα προγνωστικά (29/09/24).

Το Betmarket σας παρουσιάζει καθημερινά τις αναλύσεις του και τα καλύτερα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

ΟΦΗ – Παναιτωλικός

* ΟΦΗ και Παναιτωλικός συναντήθηκαν πριν λίγες ημέρες (25/09), με τους Κρητικούς να κερδίζουν (2-1) και να προκρίνονται στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο ΟΦΗ γενικότερα χτίζει κάτι καλό φέτος και μόνο τυχαία δεν είναι αήττητος στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (2-2-0). Πρόκειται για μια ομάδα που παίζει άμεσο ποδόσφαιρο, υψηλού ρυθμού κι έχει αρκετά επιθετική διάθεση. Όσον αφορά τα στατιστικά, μετρά πέντε διαδοχικά Goal/Goal.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Ο Παναιτωλικός διατηρεί κι αυτός ένα αήττητο τριών αγώνων (1-2-0) στο πρωτάθλημα, έχοντας καλή παρουσία. Είναι εμφανές πως ο Πετράκης επιδιώκει να καταφέρει τη σταθερότητα στην ομάδα του, όμως αυτό σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο. Όπως και να ‘χει, είναι μια ομάδα που δεν μπορεί να υποτιμηθεί και ειδικά αμυντικά μπορεί να καταφέρει πολλά.

Χορηγός Επικοινωνίας

Όσον αφορά τα προγνωστικά, εφόσον πιστεύουμε πως θα μπουν γκολ, όμως δεν θα έχει μεγάλη έκταση το σκορ, θα πάμε με το 2-3 γκολ, σε απόδοση 1.95 στη Stoiximan. Η συγκεκριμένη επιλογή επιβεβαιώθηκε στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις του ΟΦΗ και πέντε από τις έξι τελευταίες του Παναιτωλικού.

Ολυμπιακός – Ατρόμητος

Ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται σε καλή φόρμα και ψάχνει ένα ξέσπασμα, ώστε να γυρίσει σελίδα. Το γεγονός πως δεν βρίσκει λύσεις επιθετικά είναι σίγουρα ανησυχητικό κι έτσι σήμερα περιμένουμε να ρισκάρει. Αυτό το διάστημα, βρίσκεται σε ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα, οπότε είναι πιθανό να έχει θέματα με τη συγκέντρωση του.

Ο Ατρόμητος προσπαθεί να κάνει το παιχνίδι του, ρισκάροντας αρκετά, όμως στα τελευταία παιχνίδια του βγαίνει. Επιθετικά είναι ικανός και γενικότερα ψάχνει τις φάσεις, όμως αμυντικά υπάρχουν αρκετά θέματα. Όσον αφορά τους αριθμούς, όλα τα φετινά του παιχνίδια είχαν Goal/Goal, ενώ τα τέσσερα πιο πρόσφατα συνδυάστηκαν με Over 2.5.

Η λογική λέει πως θα δούμε γκολ στην αναμέτρηση, καθώς οι δύο ομάδες θα παίξουν με ρίσκο και επιθετικές διαθέσεις. Επομένως, θα πάμε στο Goal/Goal & Over 2.5, σε απόδοση 2.62 στη Stoiximan.

ΠΑΟΚ – Άρης

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τον Βόλο (1-4) και πλέον βρίσκεται μόνος του στην κορυφή της Stoiximan Superleague. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην έδρα της Γαλατά, για το Europa League, υποκύπτοντας στην ανωτερότητα των Τούρκων (3-1). Στόχος είναι να ακολουθήσει το πλάνο του Step by Step που έχει θέσει ο Λουτσέσκου και να παραμείνει συγκεντρωμένος, καθώς παίζει σήμερα το ντέρμπι και ακολουθεί ευρωπαϊκό παιχνίδι. Το θετικό είναι πως με το παιχνίδι να θεωρείται σημαντικό, αναμένεται να έχει τον κόσμο στο πλευρό του.

Ο Άρης κατάφερε να πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση, να διαβάσει καλά τον Ολυμπιακό και να τον κερδίσει (2-1). Στη συνέχεια, απέκλεισε τον Εθνικό Πειραιώς στο Κύπελλο, κάνοντας εκτεταμένο ροτέισον. Στη σημερινή αναμέτρηση αναμένεται να παίξει κλειστά και να προσπαθήσει να χτυπήσει με αντεπιθέσεις.

Η λογική λέει πως θα δούμε κλειστό παιχνίδι, καθώς ο ΠΑΟΚ θέλει μεν τη νίκη, αλλά θέλει να κάνει και διαχείριση. Ο Άρης είναι ικανός όταν δεν έχει τα ηνία τις αναμέτρησης και πρέπει απλά να βρίσκει απαντήσει στις δημιουργίες του αντιπάλου. Περιμένουμε μια ισορροπημένη μάχη, που αν έχει νικητή, αυτό θα κριθεί στο γκολ.

Στα προγνωστικά, θα πάμε με το Under 2.5, σε απόδοση 1.90 στη Winmasters.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Η ΑΕΚ κόλλησε κόντρα στην Καλλιθέα κι έμεινε στο 0-0, πραγματοποιώντας τη δεύτερη φετινή της γκέλα. Η αλήθεια είναι πως ψάχνει μια μεγάλη νίκη, για να χτίσει πάνω της και να πάρει ψυχολογία, οπότε σήμερα θα ρισκάρει για το τρίποντο. Ο Αλμέιδα αναμένεται να επιλέξει το σύνηθες πλάνο του, με επιθετική φιλοσοφία, υψηλό ρυθμό και συνεχή πίεση.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Πανσερραϊκού (3-1), αν και μέχρι το 80′ το σκορ ήταν 1-1. Μεσοβδόμαδα ακολουθεί η πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση για το Conference League, όμως προηγείται το ντέρμπι. Σήμερα, έχει ένα παιχνίδι που δεν θέλει να χάσει, τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για ψυχολογικούς.

Η αλήθεια είναι πως η πίεση βρίσκεται στους γηπεδούχους, καθώς η νίκη είναι επιτακτικής σημασίας. Ο Παναθηναϊκός ναι μεν δεν θέλει να χάσει, όμως θα παίξει πιο απελευθερωμένα. Σύμφωνα με τις αποδόσεις, η ΑΕΚ είναι το φαβορί εδώ, όμως θεωρούμε πως οι «Πράσινοι» θα καταφέρουν να κρατήσουν ισορροπημένο το παιχνίδι. Η ισοπαλία προσφέρεται σε απόδοση 3.75 στη Novibet.

Stoiximan Superleague: Betmarket επιλογές:

17:00, ΟΦΗ – Παναιτωλικός: 2-3 γκολ, σε απόδοση 1.95

18:00, Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Goal/Goal & Over 2.5, σε απόδοση 2.62

20:30, ΠΑΟΚ – Άρης: Under 2.5, σε απόδοση 1..95

21:30, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Χ, σε απόδοση 3.75