Εάν ένας πρώην σας χρησιμοποιεί αυτές τις 8 φράσεις, μάλλον έχει μετανιώσει που σας έχασε

H συνομιλία με έναν πρώην ερωτικό σύντροφο μπορεί να είναι περίπλοκη και δύσκολη. Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα και τα νοήματα πίσω από τα λόγια, πολλαπλά.

Μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να αναλύει κάθε λέξη που λέει ο άλλος και να αναρωτιέστε αν κρύβεται κάτι περισσότερο πίσω από τα λόγια που ακούτε, όπως αν έχει μετανιώσει για το τέλος της σχέσης.

Αν και μπορεί να μην το παραδεχτεί, ο τρόπος που μιλάει κάποιος είναι πιθανό να τον προδώσει. Αν ακούσετε προσεκτικά, ορισμένες φράσεις μπορούν να αποκαλύψουν πολλά.

Σ’ αυτό το άρθρο, αναλύονται 8 φράσεις που δείχνουν ότι ένας πρώην σύντροφος, έχει μετανιώσει που σας έχασε.

8 φράσεις που μαρτυρούν ότι ένας πρώην έχει μετανιώσει που σας έχασε

Μια επιφανειακά αθώα φράση που θα μπορούσε να είναι μια ένδειξη ότι ο πρώην σας μετάνιωσε που σας έχασε από τη ζωή του.

Η δήλωση ότι σας σκέφτονται μαρτυρά ότι τους λείπετε.

Να θυμάστε πως, σε ό,τι λέμε, έχει σημασία το ύφος και η περίσταση.

Πιθανόν, ο πρώην σας να έχει μετανιώσει που σας έχασε.

Επιφανειακά, η φράση αυτή είναι μια ένδειξη τρυφερότητας και ενδιαφέροντος. Αλλά μερικές φορές, αυτό μπορεί να υπαινίσσεται μεταμέλεια.

Μπορεί με αυτόν τον τρόπο να προσπαθούν να σας δείξουν ότι τους λείπετε.

Η αναδρομή στις αναμνήσεις, είναι και μία αναβίωση του κοινού παρελθόντος.

Σύμφωνα με την ψυχολογία, οι αναμνήσεις προκαλούν μια συναισθηματική αντίδραση. Οι άνθρωποι ανακαλούν το παρελθόν για να δημιουργήσουν μια ευνοϊκή ψυχολογική κατάσταση.

Αν ο πρώην σας ανατρέχει σε κοινές σας εμπειρίες, ίσως προσπαθεί να σας πει ότι έχει μετανιώσει.

Οι μνήμες μπορεί να σας εμποδίζουν από το να ξεπεράσετε το παρελθόν.

Αν δεν έχετε σκοπό να επανασυνδεθείτε, μην κοιτάτε πίσω.

Αυτή η φράση είναι μια γνήσια έκφραση της φροντίδας και της ανησυχίας. Ασφαλώς, δεν ενδιαφέρονται μόνο για την υγεία σας.

Πολλές φορές, μια σχέση τελειώνει όχι επειδή δεν υπήρχε αγάπη, αλλά λόγω ασυμβατότητας και συμπεριφορών.

Μπορεί, με την ένδειξη αυτή της τρυφερότητας να προσπαθούν να σας πουν ότι τους λείπετε.

Μπορεί να χαρείτε για τα καλά λόγια και τις ευχάριστες αναμνήσεις, όμως δεν χρειάζεται ν’ αναζωπυρώσετε το παρελθόν.

Η μουσική πυροδοτεί αναμνήσεις.

Αν ο πρώην σας χρησιμοποιεί τη νοσταλγία, προσπαθεί να σας πει ότι, η απουσία σας του είναι αφόρητη.

Όταν ένας πρώην αρχίζει να λέει πως έχει αλλάξει από τότε που ήσασταν μαζί, μπορεί να προσπαθεί να σας δείξει ότι μετάνιωσε.

Για παράδειγμα, ας πούμε ότι χωρίσατε επειδή μαλώνατε διαρκώς γιατί δεν σας αφιέρωναν ποτέ χρόνο. Τώρα, μπορεί να στέλνουν μηνύματα και να σας λένε ότι έχουν περισσότερο χρόνο και θέλουν ν’ αφιερώσουν χρόνο στη σχέση. Αυτό είναι κατά πάσα περίπτωση, σημάδι μεταμέλειας.

Η φράση αυτή είναι αρκετά συγκινητική. Μην βιαστείτε ωστόσο να βγάλετε συμπεράσματα. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θέλει να διορθώσει τη συμπεριφορά του.

Οι ευχές από μόνες τους, δεν σημαίνουν τίποτα.

Αν απλώς λέει ότι έχει μετανιώσει, χωρίς να κάνει τίποτα που να το αποδεικνύει, μην πάρετε τα λόγια του στα σοβαρά.

Σας αξίζει κάτι περισσότερο από κενά λόγια. Αξίζετε κάποιον που θα θέλει να προσπαθήσει για τη σχέση με πράξεις – όχι με λόγια.

Είναι η πιο ευθύβολη φράση που δείχνει ότι ένας πρώην σας θέλει ξανά στη ζωή του. Μπορεί να προκαλέσει πολλά συναισθήματα. Πρέπει όμως να θυμάστε την αξία σας, καθώς και τους λόγους που σας οδήγησαν στη διάλυση της σχέσης.

Το γεγονός ότι μπορεί να λείπετε ο ένας στον άλλον, δεν σημαίνει πως πρέπει να είστε ξανά μαζί. Οι λόγοι που χωρίσατε, εξακολουθούν να υπάρχουν.

Οι συζητήσεις με έναν πρώην, είναι συναισθηματικά φορτισμένες και μπορεί να σας μπερδέψουν, να σας κάνουν να αμφιβάλλετε για τα αληθινά σας συναισθήματα.

Ενώ οι λέξεις από μόνες τους δεν είναι αρκετές για να κατανοήσουν πλήρως τα συναισθήματά τους, μπορούν να προσφέρουν δίνουν μια καλή εικόνα σχετικά με το τι νιώθουν.

Το αν θα επιλέξετε ή όχι να επηρεαστείτε από τα λόγια αυτά, εξαρτάται από εσάς. Μην ξεχνάτε όμως, πως σας αξίζει κάποιος που σας εκτιμά από την αρχή.