Έκτορας Μποτρίνι: Δυο δικά του πιάτα στο μενού της γαμήλιας δεξίωσης της Θεοδώρας

Ο βραβευμένος σεφ που έχει κατά καιρούς μαγειρέψει για σπουδαίες προσωπικότητες σε παγκόσμιο επίπεδο, συμμετέχει στην επιμέλεια του δείπνου της αποψινής δεξίωσης.

Νάντια Ρηγάτου

Ο γάμος της Θεοδώρας με τον γνωστό δικηγόρο, Μάθιου Κουμάρ μονοπωλεί το ενδιαφέρον των media από χθες Παρασκευή, αφού κατέφθασαν στην Αθήνα λαμπεροί καλεσμένοι αλλά και γαλαζοαίματοι από όλη την Ευρώπη.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σήμερα, στη Μητρόπολη Αθηνών, τον ίδιο χώρο όπου παντρεύτηκαν οι γονείς της νύφης, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Β΄ και η Άννα-Μαρία, στις 18 Σεπτεμβρίου 1964.

Τώρα είναι σε εξέλιξη μια μεγαλόπρεπη δεξίωση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και συγκεκριμένα στο One&Only Aesthesis Hotel.

Οι καλεσμένοι καθυστέρησαν να φτάσουν στο χώρο της δεξίωσης περίπου 40 λεπτά ενώ αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει το σερβίρισμα του μενού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η αρχική σκέψη ήταν να πραγματοποιηθεί το δείπνο στο εστιατόριο Ora by Ettore Botrini, το εστιατόριο μέσα στην έκταση του ξενοδοχείου όπου ο  διάσημος σεφ δημιουργεί ελληνοϊταλικές γευστικές εμπειρίες υψηλής γαστρονομίας.

Η απόφαση όμως να γίνει η δεξίωση σε εξωτερικό χώρο οδήγησε το προσωπικό του One&Only σε ειδική διαμόρφωση του χώρου γύρω από την πισίνα με γαμήλια διακόσμηση και ρομαντικό στολισμό.

Ο Έκτορας Μποτρίνι, επικεφαλής της μεγάλης ομάδας σεφ του Ora by Ettore Botrini, επιμελήθηκε το γαμήλιο μενού μαζί με την ομάδα του One&Only.

Ανάμεσα στα 5 συνολικά πιάτα που αποτελούν το γαμήλιο μενού, οι εκλεκτοί καλεσμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν δυο συνταγές που ανήκουν στον Έκτορα Μποτρίνι και ίσως έχετε δοκιμάσει όσοι έχετε βρεθεί στο εστιατόριο του στο Χαλάνδρι που τα σερβίρει σταθερά.

Πρόκειται για το λαχταριστό ταρτάκι με κρεμμύδια και τρούφα και το απίθανο καρπάτσιο ξιφία με εσπεριδοειδή.