Ιωάννα Τούνη: Φωτογραφίες από το οικογενειακό ταξίδι της στην Καππαδοκία 23:36, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 lifestyle Στην Καππαδοκία βρίσκονται από την Πέμπτη (26/09) η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, Πάρη.
Έπειτα από ένα γεμάτο καλοκαίρι με αμέτρητες εξορμήσεις, η οικογένεια ξεκίνησε τη νέα σεζόν ταξιδεύοντας σε έναν διαφορετικό προορισμό.
Την Παρασκευή (27/09), η influencer έκανε μια συνολική ανάρτηση στο Insgram από τις μέχρι στιγμής φωτογραφίες, που έβγαλε στην Καππαδοκία. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε, πως ήθελε εδώ και χρόνια να πραγματοποιήσει το συγκεκριμένο ταξίδι.
«Hello Cappadocia. Υ.Γ: Ήθελα χρόνια να έρθω εδώ», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στη λεζάντα της ανάρτησής της. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ Μοιράσου το: Σπίρτζης κατά Κασσελάκη: «Επιβεβαιωθήκαμε όσοι διαπιστώσαμε τις φασίζουσες πρακτικές στοχοποίησης και τον τραμπισμό»
Τα 8 προειδοποιητικά σημάδια ότι ένας άνδρας σας χρησιμοποιεί για να τονώσει το «εγώ» του
Survivor 2024 – Spoiler (27/09): Αυτή η ομάδα κερδίζει την αποψινή ασυλία

ΗΠΑ: Το «Τουρκικό Σπίτι» στη Νέα Υόρκη στο επίκεντρο της ποινικής δίωξης κατά του Έρικ Άνταμς – Πώς το όραμα του Ερντογάν συνδέεται με τις κατηγορίες