Το Benelli TRK 702 προσφέρει την απόλυτη ελευθερία στον αναβάτη που δεν θέλει να κάνει κανένα συμβιβασμό στην καθημερινότητά του.

Η έλευση των νέων Benelli TRK 702 και TRK 702X στην κατηγορία των μεσαίων adventure προκάλεσε αναστάτωση στους φίλους της μοτοσικλέτας.

Η γοητευτική μοτόμαγνήτισε τους αναβάτες σε όλη την Ευρώπη από την πρώτη στιγμή που πάτησε τους τροχούς της στους δρόμους, έχοντας ως ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα τον πολυδιάστατο χαρακτήρα, την εκπληκτική οδηγική συμπεριφορά και την πρακτικότητα στις καθημερινές μετακινήσεις.

Δεν είναι τυχαίο πως το TRK 702 και το TRK 702X μέσα σε λίγους μήνες έσπασε όλα τα ρεκόρ πωλήσεων στη γειτονική Ιταλία, ενώ στην Ελλάδα έγινε με το καλημέρα το best seller της ιταλικής μάρκας.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι η TRK 702 και TRK 702X είναι ετοιμοπαράδοτη στο δίκτυο της Motoway σε πέντε χρωματισμούς και δώρο 3 βαλίτσες αλουμινίου για ξέγνοιαστα ταξίδια.

Σχεδιαστική υπεροχή

Τα ενδιαφέροντα στις νέες Benelli TRK 702 και 702X αρχίζουν από το ντιζάιν τους. Η ομάδα των σχεδιαστών του Centro Stile Benelli στο Πέζαρο της Ιταλίας θέλησε να τους προσδώσει κάτι από την ιταλική φινέτσα και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό καθώς δεν περνά απαρατήρητο.

Η επιθετική μάσκα και οι αιχμηροί προβολείς συνδυάζονται με μια διακριτική, ρυθμιζόμενη ζελατίνα και ένα ρύγχος που ξεκαθαρίζουν τις προθέσεις της μοτοσικλέτας για εξόρμησης. Στα πλευρικά καπάκια είναι ενσωματωμένα τα LED φλας, το ρεζερβουάρ είναι λεπτό και άψογα φινιρισμένο, ενώ το πίσω μέρος δίνει μια σκληροτράχηλη αίσθηση στον παρατηρητή με τις στιβαρές χειρολαβές και τη σχάρα.

Η συναρμολόγηση των πλαστικών και η ενίσχυση σε πολλά σημεία έχουν δώσει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και η αίσθηση που λαμβάνει ο αναβάτης είναι αυτή μιας πολύ στιβαρής μοτοσικλέτας με εξαιρετικό φινίρισμα.

Ροπάτος και αξιόπιστος κινητήρας

Ο κινητήρας είναι αναμφίβολα ένα από τα highlights. Το δικύλινδρο σύνολο των 698 κ.εκ. των TRK 702 και 702X αποδίδει 70 Nm μόλις στις 6.000 σ.α.λ. με την ισχύ να βρίσκεται στα επίπεδα των 70 ίππων στις 8.000 σ.α.λ. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι 6τάχυτο μηχανικό με συμπλέκτη ολίσθησης, ενώ ο ψεκασμός είναι το σημείο κλειδί του συνόλου και προέρχεται από την Bosch.

Η χαρά της οδήγησης

Η Benelli φημίζεται για τα κορυφαία της πλαίσια και στην περίπτωση της TRK 702X δεν έχει γίνει κάποια εξαίρεση. Το ισορροπημένο και στιβαρό ατσάλινο χωροδικτύωμα συνεργάζεται με κορυφαίες αναρτήσεις της Marzocchi. Μπροστά έχουμε ένα ανεστραμμένο πιρούνι 50 χιλ. και ένα πλήρως ρυθμιζόμενο πίσω αμορτισέρ το οποίο εδράζεται στο νέο, ενισχυμένο ψαλίδι.

Οι αναρτήσεις συνεργάζονται με ισχυρά φρένα με δύο δίσκους 320 χιλ. εμπρός και έναν 260 χιλ. πίσω που συνοδεύονται από σύγχρονο, δικάναλο ABS της Bosch. Οι τροχοί από την άλλη είναι ακτινωτοί 19 ιντσών μπροστά και 17 ιντσών πίσω με τα κορυφαία ελαστικά διπλής χρήσης Pirelli Scorpion Rally STR στην έκδοση 702Χ. Αντίθετα, στην TRK 702 είναι χυτοί αλουμινίου 17 ιντσών μπροστά και πίσω με ελαστικά Pirelli Angel GT.

Το σύνολο που έχει δημιουργηθεί από τις ποιοτικές επιλογές επιτρέπει στον αναβάτη να κινηθεί με ασφάλεια στην πόλη, να ταξιδέψει με άνεση, να διασκεδάσει στρίβοντας με αυτοπεποίθηση και να ανακαλύψει νέα χωμάτινα μονοπάτια. Μια μοτοσικλέτα που αγαπάς να οδηγείς παντού και πάντα, αφού εμπνέει εμπιστοσύνη και διασκεδάζει τον αναβάτη.

Εξοπλισμός από το πάνω ράφι

Τον premium χαρακτήρα της μοτοσικλέτας ενισχύει ο πλήρης εξοπλισμός της Benelli TRK 702 και TRK 702X. Η μοτοσικλέτα διαθέτει μεγάλη οθόνη TFT 5,0 ιντσών υψηλής ανάλυσης η οποία διαθέτει σύνδεση Bluetooth προκειμένου να εμφανίζει τις εισερχόμενες κλήσεις.

Τα χειριστήρια του τιμονιού επιτρέπουν επίσης την απάντηση ή τον τερματισμό μιας κλήσης και είναι φωτιζόμενα, το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 20 λίτρα και τα φώτα είναι LED. Επιπλέον, η μοτοσικλέτα διαθέτει προστατευτικές χούφτες στο τιμόνι, σχάρα για βαλίτσα και USB θύρα φόρτισης ηλεκτρονικών συσκευών.

Την Benelli TRK 702 θα τη βρείτε ετοιμοπαράδοτη στο δίκτυο της Motoway στην τιμή των 7.980 ευρώ με δώρο 3 βαλίτσες αλουμινίου. Το ίδιο συμβαίνει και με την έκδοση TRK 702Χ η οποία είναι ετοιμοπαράδοτη στην τιμή των 8.349 ευρώ επίσης με δώρο 3 βαλίτσες αλουμινίου.

Όλα τα στοιχεία του Benelli TRK 702 ΕΔΩ

Όλα τα στοιχεία του Benelli TRK 702X ΕΔΩ