Νεκρός μετανάστης στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα: Τα τραύματα που φέρει σύμφωνα με τον ιατροδικαστή – Υπήρχαν κάμερες στο μπάνιο λέει η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής ανέφερε προφορικά στους αστυνομικούς, πως ο κρατούμενος αλλοδαπός φέρει κάποιους μώλωπες από παλαιότερα χτυπήματα, καθώς και κάποιους καινούργιους μώλωπες που θα μπορούσαν να προκληθούν με τον νιπτήρα στην τουαλέτα, όπου φέρεται ο ίδιος να χτυπούσε τον εαυτό του.

Παράλληλα, ο ιατροδικαστής είπε προφορικά πως δεν έχει κανένα σπασμένο οστό και δεν φαίνεται να έχει πληγεί από κάποιο όργανο.

Την ίδια ώρα, αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν ότι υπήρχαν κάμερες στον χώρο του μπάνιου, και -σύμφωνα με τις ίδιες πηγές- φαίνεται ο αλλοδαπός κρατούμενος να χτυπάει τον εαυτό του, ενώ στο κελί που ήταν με τους συγκρατούμενούς του, δεν υπάρχουν κάμερες. Επίσης, η ΕΛ.ΑΣ. υποστηρίζει ότι το θύμα ήταν τοξικομανής.

Σημειώνεται πως ο αλλοδαπός είχε συλληφθεί για ληστεία το 2010, και εκτός από την καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία που έγινε πρόσφατα σε βάρος του, είχε γίνει αντίστοιχη και παλαιότερα από την ίδια γυναίκα, με αποτέλεσμα την σύλληψή του.