Ιωάννινα: «Όλα έγιναν για δύο μηχανάκια» – Τρεις τραυματίες έπειτα από συμπλοκή έξω από γυμνάσιο

«Όλα έγιναν για δύο μηχανάκια» αναφέρει μάρτυρας, σχετικά με την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων αλλά και ενηλίκων, που σημειώθηκε έξω από σχολείο στα Ιωάννινα το βράδυ της Πέμπτης (26/09), και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων.

«Τσακώθηκαν μερικά παιδιά, έπαιξαν ξύλο, ήταν μαθητές Λυκείου και κάποιοι τραυματίστηκαν. Όλα έγιναν για δύο μηχανάκια. Τσακώθηκαν, χτυπήθηκαν, ήρθε η αστυνομία και έληξε εκεί» είπε ο νεαρός στην ΕΡΤ.

Οι τρεις τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας είναι ανήλικος, έφεραν τραύματα από χτυπήματα αλλά και μεταλλικά αντικείμενα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, και όταν αποχώρησαν, μετέβησαν στο ΑΤ Ιωαννίνων προκειμένου να υποβάλλουν μήνυση σε δύο άτομα, πατέρα και γιο, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση και έχουν ήδη προσαχθεί.

Προς το παρόν δεν φαίνεται να προκύπτει εμπλοκή άλλων εκ των προσαχθέντων.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στον εξωτερικό χώρο του Γυμνασίου Ελεούσας, όπου βρίσκονταν συγκεντρωμένα 40 – 50 άτομα. Κατά τη συμπλοκή υπήρξαν τραυματισμοί, πιθανότατα από σιδηρολοστό. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να μεταφέρουν τους τραυματίες στο νοσοκομείο.

Αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν επί τόπου, ενώ έχουν γίνει προσαγωγές και η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, την προηγούμενη ημέρα είχε σημειωθεί περιστατικό μεταξύ ανηλίκων, με αποτέλεσμα ο πατέρας ενός εξ αυτών να πάει την Πέμπτη έξω από το σχολείο, για να ζητήσει εξηγήσεις από τους ανήλικους πρωταγωνιστές του επεισοδίου, θύμα του οποίου υπήρξε ο γιος του. Στην συνέχεια ακολούθησε η αιματηρή συμπλοκή.