Επιπλέον, αναφέρθηκε στην επίδραση του κορονοϊού, τονίζοντας

Survivor 2024: Λύγισε ο Παναγιώτης Τσακαλάκος – «Η σκληρή πραγματικότητα μας έδωσε ένα χαστούκι στο πρόσωπο»

Στο επεισόδιο του Survivor της Πέμπτης, που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος μοιράστηκε μια βαθιά και ειλικρινή εξομολόγηση σχετικά με την προσωπική του ζωή.

Το 2020, η πανδημία δεν γονάτισε μόνο εμένα, αλλά και όλους τους καλλιτέχνες και τον τομέα του τουρισμού, όπου πάντα είχα μια δεύτερη δουλειά. Ξαφνικά, βρέθηκα άνεργος ξανά και ήταν ψυχολογικά δύσκολο να κλείσω τα βιβλία μου ως μουσικοσυνθέτης, έχοντας περάσει τόσα χρόνια με αυτό το πάθος. Ευτυχώς, βρήκα μια ευκαιρία σε μια start-up και έγινα επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων σε μια εταιρεία μάρκετινγκ συνδεδεμένη με τη μουσική, όπου εργαζόμουν μέχρι να μπω στο Survivor

Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της καλλιτεχνικής του πορείας, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.

Ο Παναγιώτης, μέλος της κίτρινης ομάδας, περιέγραψε την εμπειρία του στο Λος Άντζελες, λέγοντας: «Αποφάσισα να κυνηγήσω τα όνειρά μου με την μπάντα μου εκεί. Τα τέσσερα χρόνια που πέρασα ήταν ιδιαίτερα δύσκολα, καθώς ήμασταν νέοι με υψηλές φιλοδοξίες, αλλά η σκληρή πραγματικότητα μας έδωσε ένα χαστούκι στο πρόσωπο. Υπήρχαν στιγμές που αντιμετωπίσαμε την πείνα».

Ο Παναγιώτης μίλησε επίσης για τη νέα του πατρότητα: «Η γέννηση του Θωμά μας άλλαξε τα πάντα. Με την ακρίβεια να καλπάζει και με εμένα να προσπαθώ να συντηρήσω την οικογένεια, παρατηρούσα τα οικονομικά μου να μειώνονται. Στην τρίτη εβδομάδα, βρέθηκα σε δύσκολη θέση, χωρίς να γνωρίζω πώς θα καλύψω τις βασικές ανάγκες».

Τέλος, μοιράστηκε τη σκέψη του να συμμετάσχει στο Survivor: «Με τη βοήθεια φίλων και τη στήριξη της συζύγου μου, πήρα την απόφαση να συμμετάσχω στο Survivor, ρισκάροντας τα πάντα για μια νέα αρχή. Έχω μάθει να ξεκινάω από την αρχή και να κλείνω κύκλους, και είμαι εδώ για να κάνω ό,τι μπορώ για την οικογένειά μου και το μέλλον μας».