Χαλκιδική: Στο δημοτικό συμβούλιο Κασσάνδρας ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ – «Κάποιος να μου πει ποιος μου σκότωσε το παιδί»

Στο δημοτικό συμβούλιο στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής όπου συζητήθηκε το θέμα του τραγικού δυστυχήματος στο λούνα παρκ του Πευκοχωρίου, βρέθηκε σήμερα ο πατέρας του 19χρονου, ο οποίος ζητά την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο πατέρας του 19χρονου παρενέβη κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, ενώ σε δηλώσεις του ανέφερε: «να δω ποιος θα πάρει τις ευθύνες, κάποιος πρέπει να μου πει ποιος μου σκότωσε το παιδί. Τα γεγονότα και τα έγγραφα δείχνουν ότι ο δήμος έχει την πρώτη ευθύνη».

Παράλληλα τόνισε ότι η οικογένεια είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και ζητά η δημοτική αρχή να αναλάβει τις ευθύνες της και να βρεθεί ο ένοχος.

Ζήτησε να ενημερωθεί για το θέμα του λούνα παρκ, ενώ σήμερα η αντιπολίτευση κατέθεσε μήνυση εναντίον της δημάρχου Κασσάνδρα, κας. Χαλκιά, για παράβαση καθήκοντος, καθώς -όπως είπε η αντιπολίτευση- δεν ενημερώθηκε ποτέ για το χαρτί που έστειλε η αστυνομία με το οποίο ενημέρωνε το σώμα ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν είχε άδεια λειτουργίας. Έτσι όπως υποστηρίζουν δεν μπόρεσε ποτέ να συνεδριάσει η δημοτική επιτροπή προκειμένου να σφραγίσει και την επιχείρηση.

«Ο δήμος Κασσάνδρας αυτό το καλοκαίρι, άμεσα ή έμμεσα εμπλέκεται σε τρεις απώλειες ζωών. Η σιωπή καμία φορά σημαίνει και ενοχή. Καταθέσαμε μήνυση εναντίον της δημάρχου, καθώς θεωρούμε ότι δεν έκανε καλά τη δουλειά της», όπως είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Παπαγιάννης, επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Κασσάνδρας.