Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες το «Skoda Let’s Explore Together» στο The Ellinikon Experience Park.

Guest stars της εκδήλωσης, τα ολοκαίνουργια και σε Avant Premiere, Skoda Kamiq, Scala και Octavia. Οι χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά αλλά και να οδηγήσουν όλη τη νέα γενιά μοντέλων Skoda, συμπεριλαμβανομένου τoυ νέου Skoda Kodiaq και του αμιγώς ηλεκτρικού Enyaq.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν πιστοί πελάτες, συνεργάτες, δημοσιογράφοι και επώνυμοι καλεσμένοι φίλοι της μάρκας.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του event, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν όλη τη νέα γενιά μοντέλων Skoda, να μάθουν τα πάντα για τις νέες τεχνολογίες και καινοτομίες της μάρκας καθώς και να ενημερωθούν για τις After Sales υπηρεσίες της Kosmocar και τα προγράμματα της VW Financial Services.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο xρυσός Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου που φωτογραφήθηκε με τους φίλους της Skoda, υπέγραψε αυτόγραφα και απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού σε livestream στο Facebook της Skoda.

Δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, kids triathlon, Dj sets από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς των En Lefko, Hit και Red και μοναδικά δώρα Skoda συμπλήρωσαν τη εορταστική ατμόσφαιρα.

Η ημέρα ολοκληρώθηκε με ένα ξεχωριστό πάρτι με host την Ελένη Τσολάκη και live συναυλία από τις Μέλισσες. Τη βραδιά άνοιξε η μοναδική Αντωνία Καούρη.