Home / Ψυχαγωγία / Συγκλονίζει ο Τέρης Χρυσός: «Είμαι καθηλωμένος στο κρεβάτι, σκέφτομαι ότι έρχεται και η δική μου ώρα»
Συγκλονίζει ο Τέρης Χρυσός: «Είμαι καθηλωμένος στο κρεβάτι, σκέφτομαι ότι έρχεται και η δική μου ώρα»
Τετάρτη, 25.9.2024, 12:23
Zappit@ZAPPIT_

“Πάνω στον τάφο μου θέλω να γράψετε: Τέρης Χρυσός, ο αδικημένος τραγουδιστής”.

Δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε ο Τέρης Χρυσός. Ο 85χρονος τραγουδιστής περνά μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο της ζωής του, αφού τραυματίστηκε μετά από ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι του, γλιστρώντας στο μπάνιο τις προηγούμενες ημέρες. Το δυσάρεστο αυτό γεγονός τον κρατά καθηλωμένο στο κρεβάτι, ενώ όπως εξομολογείται, δεν έχει κάποιον για να τον φροντίσει και να του παρέχει την απαραίτητη βοήθεια.

«Είμαι ακόμα στο κρεβάτι από ένα ατύχημα που είχα στο σπίτι μου. Πονάω πάρα πολύ στη μέση και πιο κάτω. 15 μέρες τώρα είμαι στο κρεβάτι. Έπεσα στο μπάνιο τη νύχτα, ζαλίστηκα και χτύπησα στα μαλακά μόρια», περιέγραψε σήμερα (25/9) ο Τέρης Χρυσός στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αυτοεξυπηρετηθώ. Ευτυχώς δίπλα μου μένει ένα ζευγάρι που έρχονται και με βοηθάνε πάρα πολύ. Είχα μία αδελφή και έναν αδελφό, που δυστυχώς πριν από ενάμιση χρόνο «έφυγαν» και οι δύο μαζί. Έχω πέντε ανίψια, που όλα λύνονται μέσα από το τηλέφωνο», εξομολογείται χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

«Σκέφτομαι το ένδοξο παρελθόν αλλά και το μέλλον, ότι έρχεται και η δική μου ώρα. Δεν το φοβάμαι αλλά παρακαλάω τον Θεό να μην υποφέρω. Θα ήθελα πάνω στον τάφο μου να γράψετε: Τέρης Χρυσός, ο αδικημένος τραγουδιστής», καταλήγει στις δηλώσεις του ο 85χρονος ερμηνευτής.