Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας παραμένει έντονη το πρωί της Τετάρτης, με αρκετούς βασικούς οδικούς άξονες να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα κυκλοφορίας και σημαντικές καθυστερήσεις.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, το μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα καταγράφεται στη Λεωφόρο Κηφισού, ειδικά στην κατεύθυνση προς το κέντρο, αλλά και στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισίας.

Σημαντική συμφόρηση παρατηρείται επίσης στη Λεωφόρο Συγγρού, γεγονός που προκαλεί επιπλέον καθυστερήσεις για τους οδηγούς.

Στην Αττική Οδό, οι καθυστερήσεις κυμαίνονται έως και τα 30 λεπτά, με την κυκλοφορία να είναι ιδιαίτερα αυξημένη σε ορισμένα τμήματα του αυτοκινητόδρομου.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: Άνω των 30’ Φυλής-Κηφισίας, 15′-20′ Μεταμόρφωση-Κηφισίας. Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 15′-20΄ Ανθούσα-Κηφισίας. Καθυστερήσεις στην Περ. Υμηττού: 15′-20′ Αγία Παρασκευή-Κηφισίας. https://t.co/1bxnjLx2I0— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) September 25, 2024

Οι οδηγοί που κινούνται στους παραπάνω δρόμους καλούνται να οπλιστούν με υπομονή, ενώ είναι σκόπιμο να παρακολουθούν ζωντανά την κίνηση στους δρόμους μέσω των σχετικών εφαρμογών, ώστε να επιλέξουν εναλλακτικές διαδρομές όπου αυτό είναι εφικτό.

Δείτε LIVE την κίνηση στους δρόμους (στιγμιότυπο στις 08:56)