Η πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ δεν φαντάζει ιδανική, αλλά με όπλο την προϊστορία ο Δικέφαλος ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για αντιμετωπίσει την πολύ ισχυρή Γαλατασαράι (22:00, Cosmote TV) για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Η ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία θα έχει και την στήριξη περίπου 2.400 φιλάθλων της ομάδας, έρχεται με φόρα και με καλό μομέντουμ, έχοντας επικρατήσει 4-1 του Βόλου στο τελευταίο ματς που έδωσε. Αρκετοί παίκτες πήραν ανάσες, ενώ σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται ο Ντομινίκ Κοτάρσκι με συνεχόμενες καλές εμφανίσεις και απόκρουση πέναλτι κόντρα στους Βολιώτες.

Ο Λουτσέσκου έχει καταλήξει στο βασικό σχήμα, με τον Τσάλοφ να αναμένεται να βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι έτοιμος να μπει σε αυτή τη σειρά πολύ δύσκολων αγώνων, τονίζοντας πως η ομάδα μπορεί να ονειρεύεται: «Έχουμε αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις, φτάσαμε δύο φορές στους «8» του Conference League και μπορούμε να διαχειριστούμε τα παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι απαγορευτικό να έχεις ένα όνειρο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Θυμιάνης, Μιχαηλίδης, Κόλι, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Την ίδια ώρα η Γαλατασαράι διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ιστορίας της. Πέρσι πήρε πρωτάθλημα συνθλίβοντας κάθε ρεκόρ του ποδοσφαίρου της Τουρκίας, συγκεντρώνοντας 102 βαθμούς, και φέτος ονειρεύεται για ακόμα περισσότερα.

Χορηγός Επικοινωνίας

Στόχος της η κατάκτηση του Europa League, με πρώτο εμπόδιο τον ΠΑΟΚ στο κατάμεστο «RAMS Park», χωρητικότητας περίπου 52.000 θεατών. «Η κατάκτηση του Europa League είναι ένας στόχος για εμάς. Είμαστε σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Θέλουμε να κερδίσουμε για τη Γαλατασαράι και το τουρκικό ποδόσφαιρο», δήλωσε χωρίς περιστροφές στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα ο προπονητής της, Οκάν Μπορούκ.

Φυσικά η διοίκηση της Γαλατά έκανε τα πάντα για να στοχεύει τόσο ψηλά ο σύλλογος, ενισχύοντας την ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες, με αποκορύφωμα την απόκτηση του Όσιμεν, ο οποίος ωστόσο, δεν αναμένεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα. Ο Μπορούκ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Τουρκία αναμένεται να κάνει ροτέισον. Κάποιες αλλαγές θα είναι αναγκαστικές, όπως του Μουσλέρα, ο οποίος αποβλήθηκε στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στη Γιανγκ Μπόις, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η κατάσταση του Ικάρντι.

Inpaok.com