Home / Ψυχαγωγία / Survivor: Οι «Άλλοι» ήρθαν και αυτό είναι το πιο ακραίο σενάριο που έχει ανακοινώσει ποτέ ο Λιανός
Survivor: Οι «Άλλοι» ήρθαν και αυτό είναι το πιο ακραίο σενάριο που έχει ανακοινώσει ποτέ ο Λιανός
Τετάρτη, 25.9.2024, 00:51
Zappit@ZAPPIT_

Σοκαρισμένοι οι παίκτες του Survivor.

Έφυγαν επιτέλους οι «Άλλοι» από το νησί της εξορίας, οι πέντε παίκτες που βρίσκονταν σε άλλο σημείο του Άγιου Δομίνικου. Ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, τους σύστησε στους υπόλοιπους παίκτες του Survivor, οι οποίοι περίμεναν με αγωνία την επόμενη ανακοίνωση του. Το Survivor φέτος επιφυλάσσει τη μία ανατροπή μετά την άλλη και όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός η παραμονή των 5 κάθε άλλο παρά δεδομένη είναι καθώς θα πρέπει να ακολουθηθεί μία συγκεκριμένη κι ακραία διαδικασία.

«Για κάποιους η διαβίωση στο νησί της εξορίας δεν έχει τελειώσει. Το μέλλον κάποιων παικτών θα κριθεί σήμερα σε αυτόν τον αγώνα που θα δώσουμε. Θα παίξουμε ένα δύσκολο, δυνατό αγώνα που θα κριθεί στις 2 νεκροκεφαλές με 2 επιτυχημένες ομαδικές προσπάθειες. Η ομάδα που θα κερδίσει, θα έχει τη δυνατότητα να κάνει την πρώτη επιλογή παίκτη ή παίκτριας από τους «Άλλους». Αν π.χ. επιλέξει άντρα, η δεύτερη επιλογή θα πάει στην ηττημένη ομάδα και θα πρέπει να είναι γυναίκα. Δύο από τους πέντε παίκτες θα ενσωματωθούν σήμερα κανονικά στο Survivor και θα έρθουν στις παραλίες σας. Οι υπόλοιποι τρεις δυστυχώς θα επιστρέψουν στο νησί της εξορίας.

Είναι μία ακραία συνθήκη, αλλά αυτοί είναι οι κανόνες του Survivor. Στην επόμενη συνάντησή μας θα γίνει η ίδια διαδικασία για τους 3 παίκτες που έχουν απομείνει στο νησί της εξορίας και θα γίνει πάλι η επιλογή ενός παίκτη ή μίας παίκτριας και για αυτόν που θα απομείνει σημαίνει ότι το ταξίδι του θα τελειώσει εδώ και θα επιστρέψει στην Ελλάδα» ήταν τα λόγια του παρουσιαστή για τον κανόνα που ανατρέπει τα πάντα.