Οι δύο ιταλικές εταιρείες προσφέρουν τα νέα τους μοντέλα με σημαντικό όφελος και έξυπνα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Οι δυνατές προσφορές της Aprilia και της Moto Guzzi συνεχίζονται και το Φθινόπωρο. Οι φίλοι των δύο τροχών μπορούν να επισκεφτούν ένα από τα καταστήματα της Aprilia και Moto Guzzi, να γνωρίσουν όλα τα νέα μοντέλα όπως την Aprilia RS 457 και την Moto Guzzi Stelvio και να οδηγήσουν τις κορυφαίες ιταλικές μοτοσικλέτες.

Από την γκάμα Aprilia, μπορείτε να αποκτήσετε scooter και μοτοσικλέτες σε ιδιαίτερα ελκυστικές προσφορές. Όλα τα μοντέλα της οικογένειας Tuono V4 και RSV4, μπορούν να γίνουν δικά σας με όφελος 1.000 ευρώ, όπως και η Aprilia Tuareg 660, ενώ με όφελος 500 ευρώ προσφέρονται οι RS 660 και Tuono 660.

Επιπλέον, υπάρχουν και τα ποιοτικά scooter της ιταλικής μάρκας όπως το urban adventure SR GT Replica, που προφέρεται με όφελος 100 ευρώ και η τελευταία προσθήκη στην γκάμα, το μικρό σπορ σκούτερ SR 125 με ενδεικτική τιμή λιανικής μόλις 2.199 ευρώ.

Οι ίδιες ελκυστικές προσφορές ισχύουν και για τις μοτοσικλέτες της Moto Guzzi. Μπορείτε να αποκτήσετε την V100 Mandello με όφελος 1.500 ευρώ, ενώ με όφελος 750 ευρώ οποιοδήποτε μοντέλο από την εμβληματική σειρά V7 ή από τη νέα γκάμα V85.

Όλα τα μοντέλα της Aprilia και Moto Guzzi επωφελούνται από το ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα DreamRide Now.