Στην διενέργεια στοχευμένων ελέγχων σε λαϊκές αγορές σε διάφορες περιοχές των δήμων Θεσσαλονίκης, Θέρμης και Πυλαίας-Χορτιάτη προχώρησαν από τις 16 μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου οι αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα μετά από στοχευμένου ελέγχους της Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς των κατά τόπους Αστυνομικών Τμημάτων και την δημοτική Αστυνομία του δήμου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο καταπολέμησης του παρεμπορίου, σε λαϊκές αγορές των παραπάνω δήμων και ειδικότερα σε Χαριλάου και Ξηροκρήνη.

Αναλυτικότερα ελέγχθηκαν 364 άτομα, και συνελήφθησαν τέσσερα εξ΄ αυτών για παράνομο υπαίθριο εμπόριο. Παράλληλα βεβαιώθηκαν πέντε διοικητικά πρόστιμα ύψους 1.000 ευρώ έκαστο, σχηματίστηκαν επιπλέον εννιά δικογραφίες για το προαναφερόμενο αδίκημα και εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 676 προϊόντα παρεμπορίου. Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έλεγχοι για την καταπολέμηση του παρεμπορίου συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

*Φωτογραφία αρχείου

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Χορηγός Επικοινωνίας