Σωκράτης Φάμελλος: «Νωρίς ακόμη για να πω αν θα είμαι υποψήφιος – Η πολιτική Κασσελάκη απομακρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ από τον σωστό δρόμο»

Για τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και για μια ενδεχόμενη υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος μίλησε το βράδυ της Δευτέρας (23/9) ο Σωκράτης Φάμελλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Attica.

«Είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο», απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το αν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «παραμένω στη συζήτηση για μια πολιτική πρόταση για την επόμενη ημέρα των εκλογών. Πρέπει να υπάρχει πολιτική πρόταση, όχι μόνο νέος πρόεδρος».

Επισήμανε, στη συνέχεια, ότι «πρέπει να προστατευθεί το κοινό μας σπίτι. Εγώ έλεγα την άποψή μου μέσα στα όργανα του κόμματος».

Σχολιάζοντας την περίοδο της προεδρίας του Στέφανου Κασσελάκη, ο κ. Φάμελλος ανέφερε ότι η πολιτική του και οι πρωτοβουλίες που ανέλαβε απομάκρυναν τον ΣΥΡΙΖΑ από αυτό αυτό που είναι. «Οι πρωτοβουλίες Κασσελάκη έκαναν κακό στο κόμμα. Θέλω να αλλάξουμε αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στο τι θα συμβεί μετά τις εκλογές, επισήμανε ότι «είμαστε και θα είμαστε στον ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να υπάρχει ως κόμμα και να είναι δυνατός», χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο συνομιλιών με άλλες δυνάμεις και φορείς της Αριστεράς.

Δείτε τη συνέντευξη: