«Με χαρά καλωσορίζουμε την instacar στην οικογένεια του ΑΡΗ Midea. Είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε μία αγαστή συνεργασία, με μία κορυφαία εταιρεία στον χώρο του αυτοκινήτου. Οι εξαιρετικές παροχές αυτοκινήτων στην ομάδα, αλλά και οι γενικότερες δράσεις της instacar, αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία αυτής της συνεργασίας»

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την instacar για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Το instacar, η πλέον δυναμική ελληνική εταιρεία με υπηρεσίες ευέλικτου leasing και πώλησης οχημάτων, θα είναι ένας από τους κεντρικούς χορηγούς του Άρη αυτή τη σεζόν και θα διαφημίζεται στις εμφανίσεις του, ενώ οι παίκτες και το προπονητικό staff, θα οδηγούν οχήματα instacar.

Στον αγωνιστικό χώρο, θα υπάρχει το χαρακτηριστικό branding του instacar και φυσικά η εξέδρα με την «πορτοκαλί κερκίδα», που θα φιλοξενεί παιδιά από ιδρύματα και οργανισμούς της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων, το instacar θα διοργανώνει διαδραστικά activations, με στόχο την αναβάθμιση της εμπειρίας φιλάθλου ενώ η μασκότ του instacar, ο Car Boldie θα δίνει σε κάθε αγώνα στην Ελλάδα και την Ευρώπη τον δικό του ρυθμό στην κερκίδα.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, επισήμανε: