Στην προαναγγελία του Στέφανου Κασσελάκη για την υποψηφιότητά του στις εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ο Παύλος Πολάκης.

Μάλιστα, ο Π. Πολάκης στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook έβαλε μία φωτογραφία παρόμοια μ’ αυτή που χρησιμοποίησε ο Στέφανος Κασσελάκης, με τη μοναδική διαφορά ότι αυτός πόζαρε με το αριστερό του προφίλ.

Παράλληλα, ο Π. Πολάκης χρησιμοποίησε το σύνθημα του Στ. Κασσελάκη, σημειώνοντας ότι «κι εγώ εδώ είμαι», ενώ άφησε αιχμές για έλλειψη σοβαρής συζήτησης. «Καμιά σοβαρή κουβέντα θα πούμε;» είναι το ερώτημα που απηύθυνε ο βουλευτής Χανίων.

«ΚΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ !!

Παρακατω….

1) Εγω εχω βαλει υποψηφιοτητα.

Αλλος;;

2)Καμια σοβαρη κουβεντα θα πουμε;

-Θα εγγυηθουμε την ενωτικη πορεία σταματωντας τις διχαστικες τοποθετησεις ενθεν κακειθεν;

-Θα συζητησουμε για ξεκαθαρο προγραμματικο λογο σε συγκρουση με τη διαπλοκη,για αναδιανομη υπερ της εργασιας ,με ξεκαθαρες κοκκινες γραμμες στην εξωτερικη πολιτικη ,με δημοσιο ελεγχο σε μια τραπεζα τη ΔΕΗ και το ενα διυλιστηριο ,με προστασια δανειοληπτων και πρωτης κατοικίας, με ισχυρο κοινωνικο κρατος κρατος;

-Θα ξεκαθαρισουμε πως δεν θελουμε ενα ΣΥΡΙΖΑ μικρο και περιθωριακο ή χρησιμο συμπληρωμα σε ελεγχόμενες κεντροαριστερές λυσεις ΑΛΛΑ ενα ΣΥΡΙΖΑ κορμο της προοδευτικης παραταξης με ισχυρες κοινωνικες συμμαχιες που θα αποτελεσει την εναλλακτικη ΛΥΣΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ,στο συστημα Μητσοτακη που κλεινει τον κυκλο του;».