Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024, 3:09 μμ

Χαμός ανάμεσα σε Απόστολο Γκλέτσο και Κατερίνα Καινούργιου σήμερα το πρωί στον ALPHA. Η ερώτηση που πυροδότησε την κατάσταση ήταν όταν η παρουσιάστρια ρώτησε τον ηθοποιό, αν θεωρεί πως η προβολή της προσωπικής ζωής του Στέφανου Κασσελάκκη του έκανε εντέλει κακό.

«Η προσωπική του ζωή τού έκανε κακό;», τον ρώτησε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου με τον Απόστολο Γκλέτσο να απαντά «για εμένα όχι, θα ήμουν γελοίος και θα με παίρνατε με τις πέτρες αν το έλεγα εγώ αυτό. Αλλά δεν χρειάζεται να προβάλλει τον πλούτο του».

Η Κατερίνα Καινούργιου τότε σχολίασε ρωτώντας: «Επειδή η ελληνική κοινωνία είναι λίγο συντηρητική και εσείς το έχετε βιώσει αυτό κάνοντας δηλώσεις που έχουν σχολιαστεί» κάνοντας τον Απόστολο Γκλέτσο να εκραγεί.

Απόστολος Γκλέτσος: «Ας φύγουμε από αυτό το 2024 το θέμα της ομοφυλοφιλίας, δεν θα με κρατήσει αυτό το θέμα εμένα. Εμένα δεν θα μου βάλετε τέτοιες τρικλοποδιές για να κάνετε τηλεθέαση». Κατερίνα Καινούργιου: «Καλέ, ποιες τρικλοποδιές, εγώ ερώτηση κάνω». Απόστολος Γκλέτσος: «Το 2025 για μένα αυτό το θέμα δεν υπάρχει! Όσο το κουβεντιάζουμε του κάνουμε κακό. Πάμε σε άλλο θέμα. Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ και προσπαθείς να κάνεις τηλεθέαση με αυτό το θέμα!».

Κατερίνα Καινούργιου: «Μαζί μου μιλάς; Το ίδιο πράγμα λέμε. Με προσβάλει αυτό που λες! Με ξέρεις τόσα χρόνια!». Απόστολος Γκλέτσος: «Γιατί, ομοφοβικούλα, το βάζεις αυτό για συζήτηση;

Κατερίνα Καινούργιου: «Είπα το ίδιο. Ποια ζωή σου, δεν μιλάω για σένα». Απόστολος Γκλέτσος: «Πάμε παρακάτω, ομοφοβικούλα μου! Εμένα δεν θα μου πουλάς πνεύμα και μάλιστα όταν είμαι στο τηλέφωνο».

Κατερίνα Καινούργιου: «Το πας πιο πονηρά και εγώ δεν το πήγα εκεί. Όχι να με προσβάλεις. Με ξέρεις πολλά χρόνια».

Απόστολος Γκλέτσος: «Πού σε ξέρω, σιγά μη σε ξέρω. Δεν σε ξέρω και ούτε θέλω να σε μάθω. Δυο φορές έχουμε μιλήσει όλες κι όλες. Θες να πάμε παρακάτω ή θες να το λήξουμε;».

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχουμε μιλήσει από κοντά, ούτε και εγώ θέλω να σε μάθω από αυτό που βλέπω τώρα. Σε είχα για τζέντλεμαν και αυτή τη στιγμή μού κάνεις μια επίθεση ενώ λέμε το ίδιο πράγμα».

Απόστολος Γκλέτσος: «Ομοφοβικούλα, καλό μου κορίτσι».

Κατερίνα Καινούργιου: «Θα τον κλείσω τον Απόστολο Γκλέτσο, δεν επιτρέπω σε κανέναν να με λέει “ομοφοβική” και να μου προσάπτει χαρακτηρισμούς».

Απόστολος Γκλέτσος: «Καλά, εντάξει, είσαι ομοφοβική. Είσαι ομοφοβική και το δείχνουν οι εκπομπές σου! Προσπαθείς από το τίποτα να βγάλεις ξύγκι και να κάνεις τηλεθέαση!», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος, κλείνοντας απότομα τη σύνδεση με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου: «Έπαθα σοκ! Και ο κύριος Απόστολος Γκλέτσος κάνει το ίδιο με αυτό που κατηγορούσε άλλους ότι του έκαναν! Ποιος είναι ομοφοβικός; Ο κύριος Γκλέτσος, όχι εγώ», είπε αμέσως η παρουσιάστρια.