Όχι, δεν πρόκειται για φάρσα. Δείτε ένα κλέφτη να παγιδεύεται μέσα στο αυτοκίνητο που προσπαθούσε να κλέψει και στη συνέχεια να ζητά βοήθεια από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του οχήματος για να βγει έξω.

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στο Μαϊάμι όταν ένας ύποπτος διάρρηξης, Ραβές Ραμπιντρανάχ, 33 ετών, βρέθηκε παγιδευμένος μέσα σε μια Corvette και ζήτησε τη βοήθεια του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου για να βγει. Το περιστατικό κατέγραψε βίντεο, που δημοσιοποιήθηκε από τον Julio Solano, τον ιδιοκτήτη της Corvette.

Σύμφωνα με τον Σολάνο, ο οποίος επέστρεφε στο γκαράζ μετά το πρωινό, βρήκε τον Ραμπιντρανάχνα είναι κλεισμένος μέσα στο όχημά του. Τα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου δεν λειτουργούσαν καθώς ο εισβολέας δεν είχε το κλειδί, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγει από το αυτοκίνητο. Ο Ραμπιντρανάχνα ζήτησε βοήθεια για να απεγκλωβιστεί, αλλά ο Σολάνο του απάντησε ότι θα καλέσει την αστυνομία.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικές αρχές του Miami Beach, ο Σολάνο ξεκλείδωσε το αυτοκίνητο και ο Ραμπιντρανάχνα συνελήφθη. Το περιστατικό κατέληξε σε μια σύλληψη που συνοδεύτηκε από μια δόση χιούμορ, καθώς το αίτημα του διαρρήκτη να τον βοηθήσει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου προκάλεσε έκπληξη.