Πιο αγχωμένη από το αναμενόμενο, εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος η Αλεξανδρούπολη FC, που κόντρα στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, γνώρισε την ήττα με 1-0. Ο Νίκος Μπαχαρίδης και οι παίκτες του, αν και ξεκίνησαν πιο δυνατά, επιβάλλοντας το ρυθμό τους, ήταν άτυχοι στην τελική προσπάθεια.

Στο πρώτο ημίχρονο η Αλεξανδρούπολη πρωταγωνίστησε στις χαμένες ευκαιρίες, με τους Κυριζάκη, Βασίλτση και Δημητριάδη να πιέζουν και να απειλούν την εστία του Δομουκτσίδη, χωρίς ωστόσο να μπορούν να βρουν δίχτυα.

Μία ανάσα από το γκολ έφτασε και ο Σωτηράκης στο 36’, ωστόσο το σουτ πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν, ωστόσο ο Κοτσάκης δήλωσε παρών.

Το δεύτερο 45λεπτο, ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να πιέζουν αμφότερες. Η Αλεξανδρούπολη είχε αρχικά τις ευκαιρίες με Καρακασίδη, Βασίλτση, Γκιουρτζίδη και Σωτηράκη, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι είχαν την ουσία και το γκολ, με τον Τσάνι να κάνει το 0-1, στο 81’. Ο Παπαδάκης πίεσε στο 89’ και στις καθυστερήσεις για την ισοφάριση, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι, κράτησαν το μηδέν. -Η διοίκηση της Αλεξανδρούπολης FC, θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον κόσμο της ομάδας μας, που γέμισαν το γήπεδο και μας στήριξαν με την παρουσία τους.

Αλεξανδρούπολη FC: Κοτσάκης, Φουρλατάρας, Ράλλης, Καρτσαμπάς, Σωτηράκης, Ψάλτης, Καρακασίδης (88’ Παπαδάκης), Ντεμπά (57’ Κ. Πατσιώρας), Βασίλτσης (77’ Μωραίτης), Δημητριάδης (57’ Γκαιδατζής), Κυριζάκης (57’ Γκιουρτζίδης) Απ. Κρύας Βρύσης: Δομουκτσίδης, Πλατσιότας, Κοτσίνης, Γιαλαμούδης, Ιωσηφίδης, Χατζηαλεξιάδης, Τσερρίκου (57’ Γιόνδης), Καράμπελας, Τσάνι, Ταουσάνης, Τζήμας