Με τιμωρία από την Ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία κινδυνεύει ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας της Ουτρέχτης, Βασίλης Μπάρκας με αφορμή ένα “γούρι” που έχει πριν από κάθε αναμέτρηση.

Πρόκειται για την συνήθεια που έχει ως “γούρι” ο Έλληνας ποδοσφαιριστής να βγαίνει τελευταίος από τα αποδυτήρια πριν την έναρξη αλλά και στην ανάπαυλα των αναμετρήσεων της Ουτρέχτης. Ωστόσο με τον τρόπο αυτό παρατηρείται μία μικρή καθυστέρηση στην σέντρα και μεταξύ άλλων η διοργανώτρια αρχή σχολίασε πως επαναληφθεί είναι στο χέρι της πειθαρχικής επιτροπής να αποφασίσει ποιες θα είναι οι συνέπειές της συγκκριμένης πράξης.

⚠️ Vasilios Barkas heeft een officiële waarschuwing ontvangen door zijn aanhoudende getreuzel voor elke aftrap.
— ESPN NL (@ESPNnl) September 21, 2024

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Από την πλευρά του ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ουτρέχτης, κ. Χάραλντ Βάπενααρ, σχολίασε για το ζήτημα και με χιούμορ πως: “«πάντα λέω με χαμόγελο “δεν θα ξεκινήσουμε χωρίς αυτόν, σωστά;”. Δεν πειράζει που το κάνεις, αλλά το κάνει πολύ αργά. Φοράει ήρεμα τα γάντια του, φτιάχνει τη φανέλα του, σηκώνει τις κάλτσες του. Το καταλαβαίνει ότι προκαλεί εκνευρισμό, αλλά ανήκει στη ζώνη της άνεσής του. Εχω ήδη πει αστειευόμενος, ‘γίνεται να τον κάνουμε αρχηγό;’ διότι τότε θα πρέπει να είναι ο πρώτος που θα μπαίνει στο γήπεδο, αλλά ο Ρον Γιανς δεν πρόκειται να το κάνει”.Μάλιστα υπάρχουν και βίντεο για τις κινήσεις του πριν αρχίσουν διάφορα παιχνίδια του club, που αποτυπώνουν το πώς λειτουργεί λίγο πριν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο.

Χορηγός Επικοινωνίας

Πηγή:gazzetta.gr