Τους πήραν στο ψιλό στον ΣΚΑΙ: Να πληρώσει διόδια ο Κασσελάκης την επόμενη φορά που θα πάει στην Άρτα

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024, 4:41 μμ

ΒΙΝΤΕΟ

Επικό τρολάρισμα από τους «Δεκατιανούς» σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την επίσκεψη Κασσελάκη στην Αρτα εκλογική περιφέρεια της Ολγας Γεροβασίλη, εχθες την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση της ΚΕ στην Αθήνα.

Η πρώην υπουργός με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε για την επίσκεψη Κασσελάκη πως «Η ανασφάλεια στην πολιτική είναι ένδειξη αδυναμίας» και πρόσθεσε «Πως θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί εκ νέου. Εξάλλου στην Άρτα είμαστε φιλόξενοι άνθρωποι».

Τα μάζεψαν όλα αυτά σήμερα οι «Δεκατιανοί» όπως θα έκανε κάθε σοβαρός δημοσιογράφος στη θέση τους και άρχισαν να τους τρολάρουν!

-Πάντως την επόμενη φορά που θα θελήσει ο Κασσελάκης να πάει στην Άρτα θα πρέπει να πληρώσει διόδια -Και να μην είναι σε εξέλιξη και η ΚΕ -Δεν μπορείς να πηγαίνεις έτσι, ελαφρά τη καρδία στην εκλογική περιφέρεια της Ολγας Γεροβασίλη -Γιατί απαγορεύεται;

-Πάντως την επόμενη φορά που θα θελήσει ο @skasselakis να παει στην Αρτα θα πρεπει να πληρώσει διοδια -Και να μην είναι σε εξέλιξη και η ΚΕ -Δεν μπορεις να πηγαινεις ετσι,ελαφρά τη καρδία στην εκλογική περιφέρεια τη Ο. Γεροβασίλη-Γιατι απαγορευεται; pic.twitter.com/DJU9K46HZB— karmakarma (@karmakarma2003) September 22, 2024