Ο Ρουσλάν Μαλινόφσκι ήταν πρωταγωνιστής ενός πολύ άσχημου συμβάντος στο χθεσινό ματς της Τζένοα. Ο Ουκρανός υπέστη έναν σοκαριστικό τραυματισμό.

Ο άτυχος παίκτης χτύπησε πολύ σοβαρά στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο ματς με τη Βενέτσια.

Μια εντελώς ατυχής κίνηση, αλλά που είχε τρομακτικό αποτέλεσμα. Σε μια ενέργεια να γίνει κάτοχος της μπάλας, ο Μαλινόφσκι, αναγκάστηκε να πέσει στο έδαφος για να φτάσει πριν από τον αντίπαλο, αλλά το πόδι στήριξης του κόλλησε στο χορτάρι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να σπάσει επί τόπου τον αστράγαλό του, παρότι δεν συγκρούστηκε με κανέναν άλλο παίκτη.

My goodness, just saw the still image of Malinovskyi’s injury vs Venezia 😰🤕 pic.twitter.com/1uBwK6zxB8— Uncle Sharma 🎙️ ⭐️⭐️ (@RSharmzz) September 21, 2024

H εικόνα είναι ασύλληπτα σκληρή με τον αστράγαλο του παιδιού να κοιτάζει στην εντελώς αντίθετη κατεύθυνση, δείγμα του πόσο σοβαρό είναι αυτό που έπαθε ο Μαλινόφσκι. Προφανώς ο ποδοσφαιριστής χρειάστηκε την βοήθεια του φορείου και με ξεκάθαρα σημάδια πόνου.

Notre ancien olympien Ruslan Malinovskyi 🇺🇦 a été victime d’une très grave blessure cet après-midi !! 😳🏥Nous te souhaitons un très bon rétablissement @malinovskyi18, courage à toi et reviens-nous vite sur les terrains !! 🙏 pic.twitter.com/jafcnliNZ4— 𝐁𝐞𝐎𝐌 (@Be_OM13) September 21, 2024

Ο ποδοσφαιριστής έφυγε κατευθείαν από το γήπεδο για το νοσοκομείο και ο κόσμος του ποδοσφαίρου αναμένει την επίσημη ιατρική δήλωση της Τζένοα για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους.