Έκανε επέμβαση για να μπορέσει να μείνει έγκυος και ο σύζυγός της βγήκε ραντεβού με άλλη – «Δεν κατάλαβε γιατί θύμωσα»

Εκείνη ανέρρωνε από εγχείρηση που έκανε για να μπορέσει να μείνει έγκυος και ο άνδρας της ήταν ραντεβού με άλλη – «δεν κατάλαβε γιατί θύμωσα»

Πριν από τέσσερα χρόνια, μια γυναίκα 30 ετών παντρεύτηκε τον 35χρονο σύντροφό της. Τον τελευταίο καιρό, ο γάμος τους περνάει από κάποιες δοκιμασίες.

Ο άνδρας της είναι ένας γλυκός και υπέροχος άνθρωπος αλλά μπορεί να γίνει απόμακρος και αδιάφορος. Ένα μεγάλο μειονέκτημα είναι πως δεν έχει μπούσουλα στη ζωή του και δεν έχει ανακαλύψει ακόμη τι του αρέσει.

«Έχει μια τίμια δουλειά στον τομέα της υγείας αλλά όταν καθόμαστε να μιλήσουμε για τα σχέδια που κάνει για τη ζωή του, δεν υπάρχει καμία ουσιαστική πρόταση», εξηγεί η γυναίκα.

«Τον παρακινώ να σκεφτεί τι του αρέσει και τι θέλει να κάνει στη ζωή του. Μου λέει ότι θα το κάνει. Έχουν περάσει κάποια χρόνια αλλά μάταια. Δεν θέλω να μπω σε συγκρίσεις, αλλά εγώ έχω μια καλή καριέρα, πολλά χόμπι, πάθος και ενθουσιασμό για τη ζωή. Το ξέρω πως ακούγεται σκληρό. Υπάρχουν όμως φορές που τον κοιτάω και δεν νιώθω τίποτα. Απλά υπάρχει, χωρίς να δίνει νόημα στη ζωή του».

Ενώ δεν θεωρεί ότι πάσχει από κατάθλιψη ή άλλη ασθένεια,  τον παρότρυνε να πάει σ’ έναν ψυχολόγο αλλά εκείνος, την αγνόησε.

Πρόσφατα, ο σύζυγός της είχε ένα επαγγελματικό συνέδριο, ενώ εκείνη έμεινε στο σπίτι για να συνέλθει από μία επέμβαση που έκανε με σκοπό να μείνει έγκυος σύντομα.  Όταν ο άνδρας επέστρεψε στο σπίτι του, ήθελε να της πει κάτι. Όπως της είπε, βγήκε ραντεβού με μια συνάδελφό του. Με μια συνάδελφο η οποία, όχι μόνο του αρέσει, αλλά τα συναισθήματά τους, είναι και αμοιβαία.

«Πήγαν για καφέ και αγκαλιάστηκαν. Μετά εκείνη πήγε να τον φιλήσει αλλά εκείνος τη σταμάτησε» αναφέρει η γυναίκα. 

«Μου είπε με περηφάνεια την ιστορία. Ήταν πολύ περήφανος που κατάφερε να το σταματήσει πριν φτάσουν στο κρεβάτι. Εγώ είχα μείνει άναυδη. Του ζήτησα να αφήσουμε την κουβέντα, επειδή το στρες που μου προκαλούσε, χειροτέρευε τον πόνο».

«Όταν τελικά μιλήσαμε, μου είπε ότι δεν είχε καταλάβει γιατί με πλήγωσε και για ποιο πράγμα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη. Εγώ έμεινα και πάλι άναυδη. Του είπα ότι ένιωθα προδομένη, ταπεινωμένη και λυπημένη επειδή, ενώ εγώ ανάρρωνα από το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκα για να κάνουμε παιδί, εκείνος ήταν ραντεβού με άλλη».

Εκείνος δεν είχε καμία διάθεση να την ακούσει και δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί είχε θυμώσει τόσο.